Friday, August 20, 2010

Jom Nyanyi Lagu Raya

Baru 10 hari puasa, dah riuh nak raya kan ;)
Kat opis ni dah berkumandang lagu raya.
Bila dgr lagu2 raya ni wat mood nak bekerja pun dah malas.
Rasa nak bercuti je dah.

Saje nak share ngan korang, lagu feveret tiap kali raya.
Kebanyakkan lagu evergreen semua ai suka.

Dlm byk2 pilihan pertama adalah lagu dari Saloma - Selamat Hari Raya


Pastu lagu dari Uji Rashid dan Hail Amir - Seloka Hari Raya


Korang suka lagu ape???

11 comments:

mummy_adam said...

oh... suka lagu nie jugak :)

sI tEDI said...

wah! lagu lama ttp di hati =))

mamamarissa said...

wah!!! sakan yati nie :)

musafir di aidilfitri...mmg tak bleh dgr :(

Wawa~* said...

suka lagu
DJ Dave - menjelang hari raya,
Anuar Zain & Ellina - suasana hari raya,
M.Nasir - satu hari di hari raya
... dan banyak lagi... hahaha :D

4 Kay-E said...

Lagu lama juga yg sedap..
Kalau gi kat mall, makin meriah. terasa raya dah dekat...

miss R.e.p.u.n.z.a.L said...

lagu-lagu lama kak yat..hehe
tak raya pun still nyanyi lagu raya..hehe

mummysyafie said...

nor prefer lagu lama gak..kalau dengar dendang perantau rasa tersentuh je hati ni. yerla..jumpa family pun 2 tahun sekali..huhuhu..

ni pun dah start dgr lagu raya kat opis..

ikiqzana said...

lagu2 lama lg best dari lagu baru.. syahdu betul..

Dee said...

dee pun suka dgr lagu lama..

AngahSayang2314 said...

dam..damm.. dumm bunyi mercun kanak2 datang berduyun hehehe

tapi cian kak yati kan tak dapat nak raya sebab dah raya dulu tapi dalam pantang kan???

Liza said...

best sgt dapat dgr lagu raya...suka!!!