Tuesday, August 3, 2010

Cerita weekend

Wiken kami hanya bersantai dirumah
dan lepak kat Curve saje.
Sambil beli sket2 barang baby dan pastu terus ke Borders.

Seperti biasala at least sebulan sekali kami kesana
bawak Zara layan buku2.


Daddy peneman Zara, mummy teman kejap pastu jalan2 atas bawah Borders,
kekonon nak exercise bagi senang beranak kan..hihi skali cramp.
Padan muka.

Nak balik, bergambar ngan bunga.
Posing dia cam biasa la tak nak pandang camera.
Seksa betul panggil dia suh tgk camera. huhu

Baju zara tajaan dari kawanku yg jauh di JB.
Thanks dear.
Sekian cerita wiken kami yang simple seadanya.

14 comments:

momguess said...

baju zara tu cantik!!!
simple tapi padat jiran
i like

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

biler tah nk lpk sesama aritue da blk lwt x dpt mkn ice cream diskaun :((

ikiqzana said...

elok la zara.. dari kecik galakkan bwk ke kedai buku.

CiKaYu said...

lately ni zara sungguh vogue...belajar dari mummy yea...

Dee said...

alahai..comelnya dia..so sweet ngan bukunya..

[-suziey-] said...

bagus zara suka read book..amalan yg baik..hehe

AngahSayang2314 said...

zara pose macam terpaksa jer...

~~ciklinn~~ said...

ALA TOMEIII SI KECIKK... suka sgt2 gambar akhir tu. sgt2 cute...

bestt gilerr ciklinn rasa setelahh berjaya mengloloskan diri utk mengomen... tenettt prob sebulan wooo...

Farah said...

haha sungguh ayu zara bergambar dengan bunga.

Liza said...

lama tak pegi curve, sejak dah duduk jauh nie mmg susah ler skit

4 Kay-E said...

Bagusnya Zara. kecik2 dah layan buku :)
Good for you dear!

mummysyafie said...

comelnya zara..dah pandai pilih buku sendiri..

dress tu lawa la.

mrsharis said...

geram jer kan bila susah nk suh tgk camera ni.. :)

CuTeMiUt78 said...

wah.. zara semakin tomey ya..