Tuesday, August 31, 2010

$$$$$

pic googled.

Ape korang wat kalau ada cash RM10k dlm tangan?!
Kalau ai skang ni, mmg standby tuk bersalin.
Memandangkan dah 37minggu, baby pun bole kuar bila2 masa.
Jadinya kena standby duit tu tuk bersalin dan any emergency.

Kalau ikutkan nafsu 'nates' ni, maunye perabis duit ni beraya sakan.
Mata dok tgk kat $$ berpinar2, dan en suami menjeling2 je kat ai.
cam tau je pe dlm pale otak wife dia ni pikir.
Byk wish list la katakan hahaha

note tuk en suami: duit raya ai tetap ada kan tahun ni.. kan kan kan

12 comments:

J.L said...

yati..if i got 10k..hmmm..wow best nye. 1st top up asb skit..the rest sopping for raya ;)

DaZzlingLilLy said...

kalau i ada 10k sor sure zass gi shopping and holiday..tapi kalau i kt tempat u pun i akan simpan utk bersalin...

Connie said...

shopping & holidayy..!!! yeayyy!!

mummy_adam said...

wow, baby syawal nie :)

mummysyafie said...

kalau 10k..terus shopping raya sakan..

CiKaYu said...

if 10k cash ada dpn mata, memang semua shopping mall kat kl ni akan ku jejak...

AngahSayang2314 said...

aikk mak bunyung pun nak duit ray ke?? heheh acah jer gurau ye maaf tau... jgn mara2

Queenin Murni said...

wow! bonusss raya ka? best, mak jeles! :P

10k tu nampak mcm byk, tp kalau spend, mmg split second ja habis.

jadinya, good choice, simpan dulu for emergencies. :)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wahh..banyak nak beli kalo dapat 10K tu :) tp kurang 3K ajer nak sama dengan me c-sect utk nuha dulu..hehehehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

terima kasih bg kad raya..nak balas kad raya tapi alamat yati hilang mana ntah...huhuhu..selamat hari raya jugak laa

4 Kay-E said...

Wah,.. bestnya dpt byk duit :)
Rezeki Ramadhan..
saving sikit & enjoy sikit..
Save some for baby as well.

Enjoy ur raya...

mJ said...

nk beli trevi!! hehe