Thursday, August 5, 2010

Company Event

Date: 24 July , 2010
Venue: Sunway Resort Hotel & Spa

First time company wat event kat sini.


Cantik biliknya.
Yang pasti bilik ni leh nampak sunway lagoon kat bawah.
Kebetulan ada company apentah wat family day kat situ, meriah betul.
Terasa cam nak join sama terjun kat dlm air tu haha


Pantangkan nampak camera, mesti nak wat peace.
Time event ni ai kena jaga slide presentation ngan IT team yg lain.


Haruslah bergambar kat atas stage pas habis event.
Pastu baru gambar reramai semua staff.

8 comments:

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

perot tlh membesar ngan jaya nyer hahaha tp x nampak tembam laks :D

J.L said...

sesekali join company event best jugak kan..

atty's said...

berseri-seri je yatie..preggy ..

mrsharis said...

beb..dh tau ker bby apa?

~~ciklinn~~ said...

ala tomeii kamu yatie....baby girl ka?

4 Kay-E said...

Perut sungguh comel & bulat :)

*Air kelapa? hehee.. I think masa preggy, makan apa pun takpe... LOL..

Dee said...

comellah u preggy..hahaha..tu pulak yg dee komen..

mummysyafie said...

bilik tu mmg cantik la yati. lebih sesuai tuk dinner or wedding. kalau tuk kursus camne..mata pun nak pejam je...leh jadi ngantuk kalau dapat bilik cantik n selesa gini