Thursday, May 27, 2010

Tray Organizer

Smlm masa belek stok barang2 toiletries kat dapur, tetiba rasa sedih.
Sedih sbb tempat susun toiletries bersepah dan tak cantik..
bole gitu. hahah nampak sangat malas nak kemas barangkan.

stok toiletries or seangkatan dgnnya.. semua letak bawah sink cabinet.
Almaklumlah umah kecik, takde bilik stor. Ecece macam byk sangat barang nak letakkan.
Ini la rupa keadaan stock toiletris yg tak brape menarik.
Ruang kecik.. toilet paper, tissue, ape jadah yg spray2 semua sumbat blakang..
bila nak amik susah..sbb kena bawak 4tier tray tu kuar. huhu



Dengan itu, ai nak mempropose (huh merosakkan ayat) kat en Zaf tuk wat camni.
Baru la nampak menarik dan kemas..sedap mata memandang




gambar 3 diatas dibantu oleh enGoogle.

Korang2x.. sila la kongsi ngan ai camne storage korang tuk simpan menda alah ni.
Mana tau leh gunapakai selain dari ape yg ai pikir ni.
Sharing is caring.. hihi

16 comments:

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

x leh nk wat camtue g kene pindah putrajaya br leh deko2 ahahaha

mrs shaifull said...

yati, dulu masa kat umah sewa, mcm tu gak la rupanya, tp bila dah pindah umah sendiri, baru la 'indah' sket pandangan mata, tp kalau nak buat cam gamba en google tu ok gak :)

Dee said...

kalo ada kitchen cabinet senang sis..boleh elok je tersusun rapi..nak2 kalo mcm yg u google tu..kalo mcm umah dee yg masih x mampu nk pasang kitchen cabinet..mmg huru hara dapur tu..

atty's said...

kty pun umah kecik .payah nak kemas..cuma kalo brg tak perlu tu kena buat je ..
dpt buat mcm dalam gamtu ..elok je kemas.

[-suziey-] said...

huhu dlm kitchen kabinet kita pn berterabur..hahahaha..

momguess said...

jiran buat para2 kat balkoni blkg
lepas tu susun jer kat situ
so blh npk kalo brg dh abis

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku sumbat semua dalam kitchen kabinet.seb baik owner tu buat kitchen kabinet bapak besar.hehehee

QuEeN Of 2 Heroes said...

sy simpan kat almari dlm bilik stor...sib baik la ade stor...huhu

AngahSayang2314 said...

angah tak bole kongsi la ngan yati sebab angah dalam serabut nak pindah... so tak bole kongsi la.. sorry yerr

a-as said...

nanti dapatlah tu kabinet idaman.. :D

have a nice weekend sis!

shila ariff said...

skrg ni ai duk kuarters..so lbh kurang u je..kalo duk umah sendiri best skit nak deco..sbb confirm dah tak pindah randah...huhuhu..

CiKaYu said...

cepat2 buat yati, pastu post dlm blog yea...

zailamohamad said...

zaila dupu masa dok rumah sewa bersepah2 barang ni tapi bila dah pindah & seb baik rumah tu dah ada KC so leh sumbat dalam KC..cuma kalau nak buat lebih organize macam ni rasanya kena g IKEA kot..

mummysyafie said...

skrg ni nor letak dalam kitchen cabinet je..mmg satu laci khas tuk benda ni semua

4 Kay-E said...

Bestkan kalau ada byk compartment / cabinet.. I'm having the same prob :(

ikiqzana said...

rimaskan klu kt bwh singki tu bersepah2.. sama la gan zana gak pakai ikea punyer bag plastik tu. kemas la sikit.