Saturday, May 22, 2010

tengok wayang dan makan

Tengok wayang lagi.. wah tiap2 minggu tgk wayang dah ni..
lagipun skang byk citer bestkan.
Kali ni tgk citer Robin Hood kat TGV one utama je..
tgk kat sana sbb nak dekat nak pegi JJ card sale.


Cerita best.. sila tgk pada sape tak tgk lagi.
Nur aku tak wat peace ek..kang ko kata tak habis2 peace aku tu..hihi

Sblom tgk wayang kami pegi mencekik dulu kat Charms.
Rojak harus order. Sedap weh, aduhai rasa meleleh lak air luir ni huhu


Ai order bihun tomyam.
tak brapa sedap mengikut tekak ku.. sbb kuah tomyamnye tak bape kaw.
tak pedas sangat. tapi bahan2x nye byk sotong udang ayam bagai.


Zaf plak order kuehtiaw goreng.
ha ni sedap.. macam bahan gak letak.
sotong udang ayam kerang..tak lokek langsung.


Pasni plan nak bawak Zara tgk citer Shrek2 plak.
Ada sape mau join jom kita together2 memeriahkan panggung nak.
Kecoh ngan anak2 plak hihi

10 comments:

honeylanz said...

kami pun nk bwk anak-anak layan shrek gak. tp kt wangsa walk mall je :D

Hida Naza said...

dek..setelah selalu giler ko buat peace. bila tengok gambar ko tak buat peace macam tak ceria pulak..ok. sila buat peace lagi selepas ini okeh.

~Eila @ Along~ said...

wah..best ke robon hood ni ek?
mmg bulan ni citer best2...
eila baru layan ironman ngan ip man...

aquaneez said...

wah wah..seronoknyerr...tiap2 minggu tgk movie yer..hehe..oit cene nak folow blog ko nih?..br blaja nak tulih blog..kwang2

Qaseh said...

hmmmm dah lama xtgk wayang...citer ape yg best laaa.

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

waaa best nyer det
huhuhu sedap nyer rojak

[-suziey-] said...

wohooo sonotnya tgk wayang..review la sket pasal cite tu..hehe..

menariknya foods:p

shila ariff said...

aku tgk rojak buah tu pun telan air liur gak...dah le tgh lapor ni...huhuhu...

adda said...

sedap ar rojak tu.. wah adik zara dh mula menampakkan diri yek.. mesti best kan

AngahSayang2314 said...

hehehe angah pun pernah makan kat restoran tue angah makan nasi pineapple memang sedap...hehehe