Tuesday, May 25, 2010

Anak dara

Lama pic anak dara ni tak kuar dlm blog ni kan.
Bukan ape skang ni kemain susah nak amik gambar dia.
Kalau panggil tu wat taktau je.
Nak nak skang ni mengada2 dia makin la menjadi2x.
Tau nak dapat adik kot kan..
Menguji keimanan betul..sabar sabar.. tarik nafassss...hembus ;)

Kat tangan dia sibuk makan donut.
Feveret dia tu donut gula biasa yang RM1 satu kat jusco.
Bagus tul yer suka murah..kalau mahal cam JCo ke Big Apple ke mau bengkok.
Alhamdulillah jimat.. hehehe

Maka dgn itu, terimala pose dari Zara seadanya.





20 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

lamanya tak tengok..dah kurang gebu dah anak dara sorang ni ..

AngahSayang2314 said...

so cute zara ye nak jadi model ye?? eh anak yati berapa org ye??

Liyanaroxx said...

dah lama takde pic zara...besar dah anak dara akak sorang nih...cute!

honeylanz said...

cute n stylo. kt t-shirt zara mmg ada kuar ekor monkey paul frank ke tu? hehehe

Liza said...

makin tinggi k long nie yer...sedap tgk dia makan

zailamohamad said...

dah scan dah ke??
Nanti Zara mesti jadi seorang kakak yang baik tau;D

Dee said...

dh makin besar nampaknya zara..lama x tgk dia..

~ain said...

ewah ewah zara.. dah jadi anak dara... teringat lagi, dulu2 zara kecik2 tangannya ketui2.. cumel...

mrsharis said...

mmg sejibik muka daddy la zara ni..nti klu dapat adik boy gerenti muka mummy lak.. :)

momguess said...

jiran dh komen tadik
dh tulih pjg2
lepas tu hang
xtau lepas ke tak
sobs arrr
jiran suka baju zara
ada size besar tak
kalo boleh nk ada gbr gajah
hahahahha

MeL MikaiL said...

tak lama lagi jd kakak zara laaa hehe..comel la anak dara u ni yati :)

QuEeN Of 2 Heroes said...

lama tak tgk.... :) aunty dulu suka ngat nama 'zara' ni...siap simpan kot2 dpt gegirl...alih2 dpt boy lak...so dari zara jdnya zharif darwish...hehe
zara...secantik tuan empunya nama... :)

atty's said...

tak lama lagi zara nak jadi kakak dah ye

Zuhaini said...

wah.. dah besar la zara... :)

mrs shaifull said...

bila tgk zara, mesti nampak yati :) comel la baju zara tu, siap ada ekor lg kan?

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

mak dia x der ker ahahaha alahai ank dara sorang neh sian dia nk dpt adik :P

Queenin Murni said...

hmm.. bila kita nak date lagi zara??

love,
adam

:P

CiKaYu said...

zara bikin auntie geram lah...sib baik auntie xde anak laki...

Mama 4H said...

daddy junior laa...huhuhuhu...comei sangat..mesti dah becok dah mulutnya nih kan yatie....he3...bila hero 4 dapat jumpa awek nih lagik yer

mummysyafie said...

dah takde da ketui2 kat badan dier ti. dah meninggi kot...