Monday, May 17, 2010

Tarbush Express

Dulu masa memula makan kat Tarbush time bulan puasa tahun lepas.
Tak sangka kat Pavilion pun ada tarbush gak..
tapi yg ni bukan restaurant, ia buat stall.. kat food court area.


En Zaf order Nasi Briyani Kambing


Pn Yati order Nasi Briyani Ayam


Amik ko makanannya.. byk.. ayam kambing sampai 2 ketul sorang.
tak lokek langsung, kena la ngan harganya kan. RM12.50 satu.

17 comments:

Dee said...

nasi arab portion mmg besar2kan sis..

atty's said...

sangat berbaloi ye ....ngn harga..
fuh meleleh air liur..harus ke pavilion nie

honeylanz said...

mmg berbaloi...kenyang sampai ke mlm ni ;)

QuEeN Of 2 Heroes said...

banyaknyaaa...kalo saye mkn ni konpem tak habis... :p

mrs shaifull said...

uish, kalau camtu la, blh share 2 org sepinggan kan yati? :)

[-suziey-] said...

umangaih..mmg la xlokek..dia caj sume tu..hikss

LiAnA said...

huh.. mmg baloi ler dgn harga... ni boleh kenyang sampai dinner dah ni kekeke

4 Kay-E said...

Salam Yati,
Sori lama tak melawat Zara & your stories.. hehee..

Pak arab nye portion mmg puas makan.. Kenyang sampai esok :P

AngahSayang2314 said...

ermmm sedap2 tapi angah tak minat la nasi beriani kalau hubby suka la... bole la kongsi2 kan?kan?? kat ner????

Nurhayati said...

dee: haah mmg besar dan byk..

atty: betul kakty.. berbaloi ngan harga dan kuantiti.

honeylanz: mmg pun.. takhabis pun yati makan..

queen2heroes: sama la kita.. ngada2 konon leh makan byk.. hihi

mrs shaifull: bole ct...kalau yati tau byk sangat mmg share je..dah ada 2 ketol plak tu.. mmg berbaloi.

suziey: betul2x

liana: sangat2 kenyang. jalan pun rasa dah macam tong.

4kaye: salam sis, its ok.yati pun dah lama tak jengah blog akak. tau2 je nak balik msia dah.. bole kita jumpe2 kan.. hihi

angahsayang: bole aje.. kat ground floor area food court. dekat ngan jco ke big apple camtu. ;)

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

bertarbus la ko kejap ekk yati ahhaha tp anna pon sker :D

Zuhaini said...

wah.. banyaknya makanan! :)

mJ said...

ramainyer org suka makan kambinggggg...tapi nape lah tekak saya begitu sukar nak masuk menelan kambing huhu...sungguh rugi rasanyer!

mEiZ SHA said...

teringat nasi mandy kat mekah aritu mummy..:)
sedapnyer tgk..hehehe

CuTeMiUt78 said...

ffuuhhhh.. berbaloi2 gitu..

ikiqzana said...

bole cuba ni.. kambing alahai kambing... sedap.

adda said...

berbaloi2 w/pun hrga rm12.50