Wednesday, May 26, 2010

CROCS ! menyelitkan kalimah ALLAH dalam logo !

MasyaAllah betul ke ni..
nampak gaya kena buang kasut ni huhuhu

Ape pendapat korang??!!

pic diambil dari FB


16 comments:

QuEeN Of 2 Heroes said...

adus...sy pun ade satu..nak buang ke tak ye...huhu
'kebetulan kot'....ayat nak sedapkan hati... ;p

DaZzlingLilLy said...

mungkin kebetulan yang sekali tengok tak nampak,perhati betul2 baru nampak kot..

KV said...

kalo tak tgk yg ditulis dakwat hitamtu mmg tak perasan. Tenkiu for da info.

Dee said...

ada org bakar tang logo je..supaya x rasa bersalah pijak logo tu..hmm..

CiKaYu said...

tq bagitau, kalau tak mmg tak kan tau....macam2 cara kafir nk cari hal dgn org islam kan.

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

owh naseb bek x penah bli g huhuhu

momguess said...

betul ker?
adoiiii
jiran pkai crocs pulak tu arini
mcmaner erk

e.l.i.s.s.m.i.e said...

macam2 lah dorang ni kan.aduhai.seb baik x penah beli keroks.

honeylanz said...

ni bila ditgk terbalik kan? sbb asalnye rupa buaya ngaga mulut skit...ery adala satu :(

honeylanz said...

btw..out of topic..ada kwn email pic logo RL..nnt has email ke yati...

Queenin Murni said...

wallahualam..

tak berani nak komen, tapi bila dah tau, mmg rasa bersalah la nak pijak kan.. :P

linahilmin said...

same here, klu tau camni mmg takkan pki la.. adam baru beli last mth! :( tapi, takpe lah... dr rasa bersalah kan..

Rozita said...

mcm2 la dia org ni nak mengenakan org kita..muslim

mrs shaifull said...

kalau tgk, mmg secara x langsung nampak mcm Allah kan yati, kalau was2 jgn pakai lah, ni bukan masalah rasa bersalah ke x rasa ke, tp mmg salah kalau kita pijak nama Allah..wallahualam (bajet ustazah bahiyah plak pagi2 ni)

AngahSayang2314 said...

benda nie memang dah lama tersebar tapi bila di pikir2 entah la.. angah pun tak tahu nak cakap macam mana ooo pening la....

ibnu marzuki al firdaus said...

cina kini dah kaya so ekonomi tak berapa penting berbanding politik. that's why kastam kita rampas yang tiruan punya berjumlah rm1 juta...