Tuesday, May 18, 2010

Avent

Minggu lepas, Philips wat warehouse sale.
Ai suh en Zaf pegi sana tgk kan barang2 Avent.
Kot ada yg menarik tuk dibeli.
Tak de la byk mana barang Avent yg disalekan.
Kot la ada breast pump ke, sterilizer ke.. walaupun kat umah pun dah ada.
Tapi saje la kan nak tgk.. murah benor ke salenya.

Tapi tak byk mana pun discount Avent ni bak kata en Zaf.
Kat shopping complex pun bole beli.
Tapi (bape byk tapi da..) dah sampai jauh2, beli la gak sebarang dua.
Semuanya tuk anak dara Zara.


.
.
.
.
.
Gambar bawah ni plak. nak let go pada sape nak.
2 bottle feeding 260ml/9oz, with caps, without teats
1 bottle & teat brush
RM30.00 sekali penghantaran.



Untuk ai pun ada gak.
Keesokkannya beli.
Next entry je la masukkan yer.

9 comments:

[-suziey-] said...

avent salunya xbyk sgt dicount nya..tu yg tensi tu..hehe

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

wah murahnyer...tapi kiter dah ada 5 botol la...syok nyer la kalo avent wat sale giler2 punyer

mummysyafie said...

nor kalau nak tunggu murah, gi time members card day kat jusco.

CuTeMiUt78 said...

eemm best la kan.. klu dpt lagi murah..

mrs shaifull said...

yati, kalau x, nak gak, tp dah ada 8 feeding bottles kat umah tu, takut kena kuliah maghrib je satgi :) tp mmg puas hati guna botol tu kan :)

Dee said...

warehouse sales..kdg2 best..kdg2 x best..hehehe..

AngahSayang2314 said...

yati bole la kalau dapat tahu lagi sales kat mana2 kita bole tukar2 kan?? ari tue angah tahu kat shah alam kan???

ikiqzana said...

philips warehouse sale kt mana yati?? pantang klu ada jualan murah2 ni.. suker.

Nurhayati said...

suziey: haah bertuah kalau avent wat disc byk.

anje: sama la kita botol dah berlambak.. tapi kena tukar gak..takleh la pakai lama sangat.

mummysyafie: haah, jusco one utama baru je wat member day..tapi tak beli pun..huhu

cutemiut: sape yg taknak murah hihi

mrsshaifull: kalau dah byk sangat tak yah beli lagi, nanti dapat free kuliah jenuh plak hehe.

dee: betul.. kekadang yg best sales nye barang yg kita taknak..tue la jadi tak best.

angahsayang: ok insyaAllah.. yati pun byk tau warehse sale ni darikawan2.. semua last minit hampeh tul.

ikiqzana: philips haritu wat kat s.alam.. skang takde dah lepas. kita pompuan mmg pantang ada jualan murah2 ni kan hihi