Tuesday, July 14, 2009

10th Commentator!!

MasyaAllah, baru skarang nak hantar gift kat korang.
Punya la dah berjanggut. Ampunnnnn
(pada sape yang ingat kat entry ni -
PotLuck)

Okey pada 10 terawal ni, sila lah email kat mummy uols nye postage address yerk.
(walaupun dah ada address, tetap nak jugak)

1. honeylanz
2. @nnap3jelov3b@by@qiL
3. zuhaini
4. mrsharis
5. nurulzia
6. CT NORAMIZA
7. Farah
8. nydia-mama akif
9. Sidratul Muntaha
10. mEiZ AraNda



Mummy ada jugak nak bagi sumthing pada bukan dlm list 10th.
Kalau nak sila email jugak yer.

1. Haizales
2. Adda
(dah lama bagi address, tak yah hihi)
3. MummyYaeesh
4. mamazana
(tak yah bagi, ada dah)


nantikan kemunculan parcel ini ek.. yeeehaaa

22 comments:

Liza said...

ala, lama tak jenguk, tu yg tak dapat hadiah...will be more regular now Insyallah...

LoVEaQshA said...

Alamak ingtkan adala nm dlm nie..hehe terlepas prezen nie...

Nie sume pc kt ofis ni pnya psl..Asl nk comment or msuk blog jer xleh error2 lau xleh dpt jd top10 commentar..hehe

adda said...

dapat adiah ke? yahooo.. best nyer.. tima kasih yati.. sangat bermurah ati yek hehehe..

neezareef said...

huwarghhh..rugi klu x dpt adiah yati

Farah said...

dah emailll!!! eceh adiah punye pasal cepat je hihihi

honeylanz said...

terkejut!!! bukak aja n3 ni trs nampak "honeylanz"..yeyeye..
suka!!..tq..yatie..skrg gak has email add nye..

mEiZ SHA said...

waaaaaaa beshnyer.;)
mekasehhhhhhhhhh mummy zara..;p

nurulzia said...

ha..utk nurul pun ade ke?hehehehe..
hantar kat ofis la yang..alamat umah ade kan?tapi xde org kat umah..
ni alamatnya:
nurul hayati abdullah
media and foreign newswire
7th floor
28 jalan 1/65a, off jalan tun razak
peti surat 10024,50700 kuala lumpur

thanks dear..so suprise ape la hadiahnye tu kan..

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

yeayyaaaay
dpt adiah huhu sonok nyew
sambil joget2 neh ahahha

CuTeMiUt78 said...

alamak.. ingatkan tesenarai gak.. heh..heh..heh.. sama la kita prezent utk dipos masih lagi duk tersadai kat dlm laci ni ha..

[-suziey-] said...

huhu..syikonye dpt hadiah..saguhati xde ke utk iiii..ekeke:D

ct rahani said...

tahniah dpt yg dpt adiah.. beshnya.. hehehe..

niza said...

uhuhuuh...x dpt present dr yati...uuhuhu...

Sidratul Muntaha said...

hehe
sudah submit itu alamat
ade dpt?
hehehe

atty's said...

beshnya org nak kasi diah nie.

Mrs LVoe said...

bagus yati nie

CT NORAMIZA said...

thanks yati, sorry lambat reply, baru balik dr kampung, terpaksa cont cuti, husband kureng sihat :(

Haizales said...

sebenarnyer i dah lame tgk my name pun ade gak...tapi malu ar..hehehehe..tapi rezeki jgn d tolakkan?hehehehe, nnti kite email kat u k..

yaya said...

hantar sekaliarung pun jimat masa,lagipun tak sengajakan...

Dee said...

bestnyer hadiah..

nur said...

eh
gua nk adiah gak
x aci aa camni :(

mummYaeesh said...

adoyaiii baru perasan namaku tersenarai.. buka lagi tak ni..ke penyertaan ditutup sudah..ahaks!

sori..sejak tenet mcm hanj dan weols blk bertapa di jb mmg tak dan lgsung nak jengok uma kawan2..nnt weols email yerk.