Tuesday, July 28, 2009

Lunch at Armada Hotel

Ni citer last Sunday, buffet lunch kat Armada Hotel ngan Operations Department.
First time datang sini, tak pernah masuk Armada, lobi dia comel je.. suasana pun cosy.

Actually, makan2 ni sempena farewell tuk 2 sahabat opis.
Tue la orangnye, Fara dan Hafiz.

Bergambar bersama fara. Owh ye kami 2 orang je perempuan..
Department ni ramai lelaki, tapi ramai dah kawin. Tak leh cuci mata haha

Amik nasi sket je, makan lauk byk. Ha bread pudding wajib ada, sedappp

Rojak buah dan aiskrim.. byk lagi amik makanan lain, tapi malas nak snap.
Overall makanan semua sedap. Ok la dgn harga RM40+

Gambar sikenit ni jangan dilupakan. =)

Fara & Hafiz,
Good Luck and All The Best to both of you!!

30 comments:

reen said...

uihhh...sdapny..mnyelerakan...

nydia-mama akif said...

oohh..sikenit pun ikut...behavenye zahra..kalo akif dah separuh terbalik dah meja tu...jd mmg tak bole bwk majlis....

| eus | said...

huh! mkn2 lg... jeles btol! wakakaka... (dgn nada yg jeles tau!)

yaya said...

cikenit pun ikut rupanya....

Connie said...

sdp nyer mkanan kt situ.. nyummyy..

department operation ni buat ape je yg byk laki nih??? cm best jek..

honeylanz said...

sedap la nampaknye.

CuTeMiUt78 said...

alamak bestnya.. tgk makan2 tu..

Zuhaini said...

fara dan hafiz ni nak gi mana..?

alahai cutenya zara..

sedapnya roti puding! :D

Mrs LVoe said...

dah lama sha x buat bread puding

giffarinebeautymall said...

pls drop by my shop for beauty secret of skin..http://www.giffarinebeautymall.blogspot.com...eden ni ex-jenan gakkksss

neezareef said...

mkn nasik skit xpe lauk penuh keliling pinggan..selagi daya leh merasa rasa je la

mEiZ SHA said...

owhh ci kenit pun ade..
tersengih nyer dia..nampak askem laa tu..:)

[-suziey-] said...

waa bestnye lunch kat armada..pnh g hitea dia ..ok la..sedap..:)

Mama Mia said...

wow...sedapnya makanan. Little Zara pun tak ketinggalan joining the celebration..hehe..

Nina said...

zara ni mmg comeila..fotogenik...

miss R.e.p.u.n.z.a.L said...

ala..
baru ingt nak kem salam kat mamat yg depan sklai belah kanan..
da kawen ke..harharhar ..~ wee.

ish..si kenit ni..ade aje kat mn2 ye..hehe

Siti Nurul Jannah Fital said...

hai yati...mekasih yerr singgah blog saya...

Saya udah link dgn blog awak...dan follow juge...

nurulzia said...

aish yati..anda buat sy lapar dan air liur meleleh....gigit pipi yati boley?hehehe

CT NORAMIZA said...

hehehehe ada bread puddinglah :) RM40++ oklah kan, mcm worth it je bila yati cakap ada mcm2 lg makanan kat situ. mmmm

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

gambo yg paling sedap adalah sikenit tue ahahaha

Farah said...

isk sedapnyee bread pudding tu..nak jugak!!

Haizales said...

yang lain i tak nak komen..tapi Zara punyer baju, cute sgt.very d ladies u~

hehehehe

Nurhayati said...

reen: mmg sedap.

nydia: sikenit tu kalau umpan ngan makanan mmg behave. hihi

eus: nafsu makan mmg besar, sbb tu la gumuks. tak yah la jeles hehe

yaya: sikenit tak leh tinggal, heret sama.

connie: operation ni keje kat kilang, sbb tu la ramai lagi.. lagi best kalau ramai single.. tapi punah harapan haha

honeylanz: gi la try skali skala.

cutemiut: tgk makanan mmg bestkan.

zuhaini: dorang dapat better offer other company. rezeki kan.

mrs lvoe: sha pe kata wat bread pudding tu, pastu pos la kat yati hihi

giffarinebeautymall: orait, nanti singgah.

neezareef: kalau nasi byk, susah dah nak sumbat makanan lain, full lak perotku ini..

meiz: tue la dia mmg suka makanan depan dia.. pastu dah byk sangat mula la dia sepah2 kan. huhu

suziey: ye ke.. nanti try la hitea dia plak..

mama mia: haah zara pun diheret sama

nina: ye ke.. mummy dia tak fotogenik ek.. :p

miss repunzal: eh eh yang depan kanan tu single lagi.. masih leh cuba try test hahah yang lain semua dah kawin huhu

siti nurul: hi siti nurul, maceh jua link blog yati =)

nurulzia: gigit pipi yati!!?? owh tidak!!! pipi yati tak segebu zara hihihi

ct noramiza: tue la ada bread pudding.. mmg feveret.

anna: sedap ek sikenit.. yang tu blom try rasa lagi =)

farah: tue la mmg sedap.. jom lepakss

haizales: hihi nampak ladies ye zara.. bila tgk dia cepat je membesar, rindu dah zaman masyam2 tu huhu

mummYaeesh said...

tetiba teringat kat my friend yg skang brada di bangkok!sbb weols slalu ejek dia armada hotel..sbb ex bf dia nama seakan2 armada hotel..ahaks

btw, org kata kat sini masakan dia sedap..betul ke??

aLeenA Adli said...

huhuhu..
akak,sedinhya nk tggal sumer..
btw tq ea for ur support..
:((

Nurhayati said...

mummyaeesh: ape nama dia nak dekat ngan armada tu.. mesti femes ames dia nama hiclass ngan hotel hihi.. gi la try makan. sekali sekala kan

aleena: tue la sedih jua.. dah la tak ramai perempuan.. yg ada pun tak berapa sekepala.. sadis jua..

Sidratul Muntaha said...

yatie
sedap yerk bread puuding dia/
hmm..
yg last time ayu mkn rasa sedap kat awana genting..
pergh!!
vanila sauce dia sgt2 sedap!!

Abrahyn said...

salam,
thanks for dropping by to my blog... :D
i link you ye...

adda said...

so yummy.. nak sikitt

Nurhayati said...

sidratul: sedap.. feveret oo bread pudding ni.. wah kat awana best ek.. aduhai jauh nye nak pegi kat sana semata2 makan bread pudding.. pe kata ayu buatkan tuk yati.. maceh ye.wat susah2 je hihihi

abrahyn: okey link u too. =)

adda: nak pegi la armada hotel tu..ahaks