Sunday, July 12, 2009

merry-go-round

Smalam 1stime jejakkan diri ke IOI Mall..
tak tau plak besar cam OU, baru bukak new wing.

Nampak merry-go-round, layan 1-2 pusing. ;)

Dah besar nanti nak masukkan Zahra polo club le kan, leh ride pony.
Kalau ada anak2 uolss join polo club, inform me k.

18 comments:

4 Kay-E said...

Pony ride for Zara.. yippi!!!
Best nye..

honeylanz said...

wah..berani nye zara..naik merry go around dah..

nurulzia said...

wah..si chomel dah pandai main merry go round ye..she's adorable!!!

Queenin Murni said...

haishh!! tgk peha dia.. yummmehhH!!! :P

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah syokknya naik kuda..saya dah pandai buat bunyi kuda tau... :D


xoxo,
Nuha

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

wow cam bes neh yg neh pg gaks neh tgk zara nek ahahaha anna yg over laks :D

neezareef said...

tak takut ke zara naik menda tu

Farah said...

lame dah tak menyinggah IOI...aah dah ade new wing kan..

zara nampak lagi semangat skang ni..makan ape zara?

CiKaYu said...

jgn kata ioi mall, ou tu pun saya baru jejak sekali je...heeheh cam best je pony ride tu, nak bawa icha lah..

Haizales said...

Dear, nnti Rania masuk POLO club same2 wth sis Zara ok...beshnyer...

szasza said...

Mya pun nak join Zara main kude...hehe, cutenyer mama n Zara ye..

[-suziey-] said...

waa syiok merry-go-round..heheh:p

mEiZ SHA said...

i love ponny tooo..;)
kekadang wat ponny tail jer
hehehehe
:)

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..seonok tgk zara naik pony tu..

Nurhayati said...

4kay-e: kalau dapat pony betul lagi bestkan. ;)

honeylanz: mula2 takut gak Has,mummy dia ada kat sebelah baru ok. ingatkan nak naik skali atas kuda tu hihi

nurulzia: mummy dia yang paksa dia naik. kalau tak, takde gak haha

queenin: peha dia wat drummet tu, seminggu tak habis :p

elissmie: wah wah Nuha pandai wat kuda yer.. nak dgr sket..

anna: mummy dia pun over gak.. lelebih nak naik, padahal zara takde biasa je.. guna anak tuk naik bole haha

neezareef: mula2 je takut, pastu alamak terlebih sudah!!

farah: yati jgn katakan lama, tak pernah pun..tu 1st time pegi..zara semangat ek?? skang dah susut la dia huhuhu

cikayu: nanti leh bawa icha naik pony.. sronok budak2 ni. mak budak lagi la suka ;)

haizales: bole2x.. kalau ada geng lagi best.. menarik tu.

szasza: Mya nak join mmg dialu2kan.. mummy Zara cute ke.. malu tersipu2 dah ni.. hihi

suziey: sangat syok ooo

meiz: mesti comel ninie wat ponytail. orang cantik.. pakai ape pun cantikkan.

cutemiut: 1st time naik mmg seronok, lama2 pening weh, pusing2. hihi

mummysyafie said...

wahh..yati gi IOI mall tak singgah kat putrajaya pun. kalau idak leh jumpa zara

mummYaeesh said...

baru aritu bwk yaeesh g sana main menatang ni gak..ahaks!

aritu ada terbaca kat mana ek..umo sesuai utk start belajar menunggang kuda.. uols kenal masviona tak?? dia ada join equestrian kat upm..

Nurhayati said...

mummysyafie: tue la, lenkali kalau sempat singgah putrajaya ye.. huhuh

mummyaeesh: la ye ke.. len kali nak pegi calling2.. leh together2x..kot mak budak yang lebih ni hihi
ala masviona tak kenal la plak.. wah mesti hebat kan dia. ;)