Sunday, July 26, 2009

Semalam hari

Smlm takde xtvt sangat..
mengemas, membasuh, melipat, menggosok.
(wah rajinnye hihi)
Pastu teman daddy driving range plak.
Zahra kusyuk tgk daddy dia pukul,
nanti dah besar Zahra leh main sama ye nak.

Korang lak wat ape smlm dan harini.
Erm, jap lagi ada lunch
ngan opis mate.
Nak bersiap. Chow..




20 comments:

reen said...

dok umh je la..lepak2..mkn tido...huhuhu...

azrina said...

hmmm..dok kat umah aje papa adam kena pegi keja arini..bosan sgt..

Mr. and Mrs. Mizan said...

smlm keje.. abis keje, tlg keje hubby pulak.. pastu hubby belanja mkn sotong bakar.. auwwwhhh best la!!

honeylanz said...

keje sampai kol 1 pm. pastu balik rumah..kemas2 umah skit..then masak2 utk dinner ;)

[-suziey-] said...

waa ye ye zara tgk bola golf tu..ekekek"D

mummy_adam said...

sunday yg bosan coz xsihat :(

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

sama la duk melipat membasuh adess penat ahahaha

Zuhaini said...

hihi.. oh.. belajar ya, zara! :) nanti besar sure terer! :)

Zetty84 said...

Erm...saturday kuar jenjalan...sunday dok umah jer, masak n kemas2 umah... ;p

neezareef said...

wah zara weekend g men golf

Dee said...

kemain lg zara..gi main golf eh..

CuTeMiUt78 said...

wah.. zara tgk papa main golf ya.. sok besar zara plak main

Farah said...

muncung zara tu mcm ckp uiyoo jauhnye daddy pukul bola golf tu..

CT NORAMIZA said...

sungguh2 je zara tgk ayah dia, mcm tgh pk something je :) hehehehe...

mEiZ SHA said...

ninie ada courses kat pd friday - sunday..:)

kusyuk dak keitt u tgk daddy ye pukul bola..

mesti dok pk mana laa bola tu g ek zara?
:)

Nurhayati said...

reen: dok umah kekadang lagi best. :)

azrina: aduhai keje hari ahad.. mmg bosan kalau cam tu kan.

mrs mizan: wowee bestnye mkn sotong bakar!! lama tak makan huhu wat terliur sudah..

honeylanz: tue la keje kita pompuan ni kan.. kemas kemas kemas.. hehe

suziey: tue la sibuk nak main sama..

mummy adam: still tak sihat lagi ke? take care yer

anna: tue la penat oo keje umah ni.. ;)

zuhaini: tue la tgk2 dulu, dah besar baru blajar, daddy dia pun dah amik brochure tuk kids plak..

zetty: walaupun dok umah, keje kita tetap padat kan.. bukan leh goyang kaki

neezareef: tue la teman daddy dia.. dari tak wat ape kat umah, saje nak nyibuk.

dee: tak main lagi, tgk je. :p

cutemiut: tue la esok abg mirul leh ajar kan kan kan

farah: tue la muncung sbb tak dapat masuk dlm. ikutkan dia tu sibuk kan nak kaco orang.

ct noramiza: tue la pikir masalah dunia ke.. hihi

meiz sha: wah bestnye kursus kat PD.. syokkkk

Mrs LVoe said...

sha dok rumah lepak tgok tv

CiKaYu said...

weekend balik jb...anto si kecik tu

mummYaeesh said...

5hari weols bertapa di jb!woohoo

Nurhayati said...

mrs lvoe: dok umah lagi best dari jalan2... kalau tak duit kuar cam air, ada je menda nak kuarkan duit ;)

cikayu: mesti rindu sikecikkan.. kuatkan semangat ye..

mummyaeesh: wowee 5 hari kat jb.. pe kata wat umah kat sana plakkan..