Wednesday, July 22, 2009

Tak sihat


Budak kenit ni demam dan selsema.
Meragam + mengaruk memanjang.
Si kenit ni kalau tak sihat mmg nak dukung saja, tak leh letak langsung.
Mummy and daddy main pas baton, gilir2 dukung.
Lenguh bahu, tangan dan pinggang mummy dibuatnya.
Makan ubat jangan kata la, seksa giler.
Habis kuar taekwando, silat, taichi, yoga semua bagai.
Anak kalau sakit dengan kita2 skali rasa sakit kan.. susah hati dibuatnya.
Semoga cepat sembuh anakku.


38 comments:

| eus | said...

alaaa... cianyer! sib baik sorg lg.. klo dh 2 cm ner? ekekeke...

~mamazahra~ said...

ciannyee...dak kenit tuh tak sehat
tgh musim kot...demam pun ade musim kan...
zahra pun tgh flu..tp x kritikal la...
kalo ank dmm, sure mama papa dia pun rasa nk demam gak, sbb si tecik akn mengaruk+mengamuk+meragam..hihihi :P

mEiZ SHA said...

alaaaaa ciannyer si tenet ni demam ke?

penat kot dia...
g klinik k dak comel...
ubt mam

jgn degil2 sama mummy...:)
muaaahhh tuk zara

CintaKu Iman said...

cepat sembuh yea zara.........sayang zara...iman pun ada baju sama cam tuh..comey kalo budak pakai...

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

kehkeh susah nk juper dak kecik nk mamam ubat yg tua pon ader gaks ahahaha ..thanks ye yati eehehe...sengug jerh neh ahaks..sian zara moga cepot sembuh..untie ana da semboh neh kuikuikui

MeL said...

get well soon zara :) cian dia mesti xselesa tu..

Dee said...

moga zara cepat sembuh..sian mummy n daddy..nti gi urut2 badan ek..

yaya said...

speedy recovery zara, geram la tgk peha die....

Sidratul Muntaha said...

dear zara
get weell soon honey.
be good gal.
dun noty2!!
u will be reward if u be good gal.
dun bg kepala mummy serabut.
ok gal?!
noty2 nnti aunty suh aqil cium pipi tu baru tau!!

honeylanz said...

cian zara..get well soon zara yg cute..x sihat pon still maintain comel gitu..

CiKaYu said...

cian zara....hopefully get well soon ok....biasa arr bile anak sakit, mak & pak pun sakit sama.

Farah said...

afif pon tgh selsema ni..get well soon zara..

Mrs LVoe said...

get well soon dear,

zara, aunt sha tgok muka u sejuk hati nie. hilang rasa gusar.

thanks yati. muahs!

Mummy Dasy said...

moga cepat sembuh.. tul ah budak baya zara mmg susah bg makan ubat bersilat nak masuk ubat tu

nydia-mama akif said...

alaa,cian baby zahra demam, tapi demam pun selera maman lg ok la tu....tp mmg netul yat,kalo anak demam kite2 skali terase sakitnye,baik biar kite yg demam,bole terlantar tido jer...hehehehe

Zetty84 said...

Smoga cepat sembuh yer cayunk...owh, zara susah mkn ubt jgk erk...wah, akak smpi pndi bersilat laa...hihi...

atty's said...

semoga zara cpt sembuh ..

Zuhaini said...

siannya zara.. semoga cepat sembuh ya! (geram nya tgk tangan dia yg ketul2 tu!) :) yummy!

fana said...

Get well soon zara....:)

Mrs Jaja said...

ala cian zara comel ni sakit...tu la lau anak sakit ngan mak2 skali sakit...huhu...get well soon zara...

Nina said...

moge cpt sihat zara.demam nak besar tu

mrsharis said...

betul tu yati..aku kalau anak2 demam mmg aku down.

Hannan skng ni demam lg..baru jer sihat tak sampai seminggu demam lagi..

Mama Mia said...

even my anak yg almost 2yrs old pun minta dukung je bila sakit..let alone yours yg masih kecil..hihi..

Hope she'll recover soon. :)

mummysyafie said...

maunya x lenguh tengok badan zara ni ketui²

get well soon ye princess

nurulzia said...

zara..aunty rindu kemuculan kamu di blog ur mummy..makin cantik la zara..sakit2 pun still gorgeous..

M@L@ said...

ala cian nyer... zara demem yer sayang mkn ubat tau sayang nanti cpt baik... comei lah zara ni..geram tgk...

miss R.e.p.u.n.z.a.L said...

sakit ke tak ni ka?
cam hepi je..siap gigit kuih ..
hehe..
get well soon..

fr: aunty linda (hehe)

atie said...

Moga sikecil zara cepat sihat, kesian mummy kan. Banyak sabar k....

aienrozaini said...

ish geram tgk zara, comel gilee

linahilmin said...

ala, ciannyer dia.. tapi tetap menten comel!!!
anty doa zara cepat2 baik ye.. muahhhhh!

[-suziey-] said...

huhu..sian zara..get well soon e zara...aunty doakan zara cpt sembuh...mkn ubat tau

CT NORAMIZA said...

zara, cepat sembuh tau, aunty dah sembuh ni, dpt hadiah dr mama zara, huhuuuu... rasa nak nanes tau x yati, bila tgh demam, dpt plak parcel dr awak, bila mr shaifull bukak, i rasa terharu sgt, touching ooo dpt kawan blog cam awak, thanks dear...

LoVEaQshA said...

alololo ciannyer zara demam yer..
jgn skip mkn ubt yer zara..

apapn zara ttp cute n bam2 even dmam..!!~

S!eZaN said...

ala sian baby sakit ye..hope cpt sembuh..baby cute..

~~ciklinn~~ said...

ala ciannyer dia..demam yer....

ciklinnn sgt2 gerammm sama kamu lor... adoiii rasa nak ku pelok2 ini budakk lor

4 Kay-E said...

Get well soon Zara..
Mummy & Daddy pun kena take care juga :)

neezareef said...

bila demam gitu arr manja semacam

cpt sembuh zara

mummYaeesh said...

harus lepas ni uols laki bini bermusle2 gitew..woohoo

demam pun comey jerk dak sorg ni!ishh