Friday, July 24, 2009

Terima Kasih

Alhamdulillah, Zahra dah semakin sihat.
Demam dia pun dah kebah. Tinggal selsema sket2 je..
Lega dah takde nak mintak dukung, leh tido ngan aman ;)

Tengok tu bila dah sihat, dlm umah tak de pool pun, nak naik pelampung gak.
Pastu suh Mummy/ Daddy tarik pusing2 satu umah.
(ingatkan dah tak sakit pinggang pas baik ni huhuhu)



Pada semua yang wish dan doa tuk kesihatan Zahra,
maceh bebanyak yer. Terharu sungguh.
Sebagai tanda terima kasih, sila lah tinggalkan komen korang skang.
Tuk mummy gi terjah blog korang dan click Nuffnang sebanyak yang mungkin, InsyaAllah.. =)

26 comments:

CuTeMiUt78 said...

emmm sama la ngan mirul pun dah kembali sihat..
alhamdulilah sesangat kan.. bila tgk anak2 dah kembali ceria..

linahilmin said...

sekarang ni mmg musim selsema agaknya.. both my kids plus mummynyer juga baru baik selsema! comel sungguh la zara ni... landing baekkkk je dlm tu!

Nina said...

muke zara da slim skt.tapi tangan ngan kaki still montot...comeiii la zara ni

honeylanz said...

alhamdulillah...lega kan??
cute zara naik pelampung tuh!!! yg ery nye dah kempis...

busyuksayang said...

alhamdulillah si comel sudah sembuh :)

CT NORAMIZA said...

eee samalah zara punya pelampung ngan rifqy punya, tp rifqy punya kaler oren, ingat x kejadian dia tdo dlm laut tu :) heheheheh...

layan je lah yati, biar dia happy. maklumlah, org baru baik demam :) comel

CT NORAMIZA said...

eh lupa lak nak tanya yati, ada agreement sesama kengkawans ke main klik2 nuffnang ni? kalau ada, nak join gak :) heheheh...

nurulzia said...

oh Alhamdulillah si comel ni dah baik..nampak ceria sgt..hehehehe..aunty nurul geram la syg..bilelah kite bole jumpe ni..

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

yeayyyyyyy bebi zara da sembuh :D ti kalo untie da pindah kita g lpk ou sesama yerk ahahaha

Zetty84 said...

Alhamdulillah...zara dah sihat erk...sian kan kalu bb sakit...kita pun x leh tido lena...take care ye zara cayunk...

neezareef said...

zara tu dah baik nk terjun kolam sama boya tu ke..hiihi...bg sejuk skit badan tu

mEiZ SHA said...

HEHEHHEEH
DAK KENit da baek ek..:)
alhamdulillah...

rambut ye da panjanglaaa
pas ni leh buat pokok kelapa da...;p

Mrs Jaja said...

yeay dia dah recovered...hai..makin tambah sakit pinggang la yatie ek...haha

M@L@ said...

dah sihat yer.. bagus lah mcm tu...zara kuat kannn....

Dee said...

zara main upih style moden eh..hehehe..

azrina said...

salam perkenalan..thomey la zara..saya suka tgk bb..apa kata kita tukar link.leh la kongsi citer..

Nadia Dzai said...

ala comel zara dah baik..suh mami ade baby la.. boleh tarik2 adik pule ;p

CaMaRPuTiH said...

aih... dah baik terus masuk pelampung ek. kot ada kolam mau terus terjun. xpe...xpe... emaknyer ada leh tolong buat aksi2 ala2 dlm poolkan. :p

Mr. and Mrs. Mizan said...

salam.. skrg musim dmm + flu + cough, kan.. i pun 3mggu baru nak ok.. syukur zara dah sihat, antibodi kuat tu..

[-suziey-] said...

alhamdulillah dah sihat...lega kan bila ank dh sihat:)

Haizales said...

lamenyer tak menjenguk sis' Zara ni..baby Rania sibuk sgt..leganyer bile tgk pic Zara yang dh sihat...ini memang demam sbb nak tambah kekiutan yg dh sedia ada tu...

semoga sis Zara bertambah sihat, hepi selalu...wish dr baby Rania..

kepada mommy Zara; tahniah dh dpt tido dgn aman..huhu...

Mrs LVoe said...

so cute!

CiKaYu said...

tiada apa yg melegakan selain anak sihat dan kembali ceria....good girl zara.

i wish to bring danisha to meet zara one fine day...

mummYaeesh said...

klu skang baru wish bleh??aci tak?hiks..sbb baru tahu zara demam..tp alhamdulillah dia da ok..

Sidratul Muntaha said...

salam
sori yatie
bru arini dpt jenguk blog sendirik n blog member2
by the way
aci jugak tak komen even dh tpn last saturday tnyer psl zara?
ahahhaa..
alhamdulillah..
sihat jugak comel tu yer..
amin..

adda said...

alhamduliilah.. dh sihat si comel zara.. suka tgk gambar2 ceria dia..