Sunday, December 28, 2008

Xtvt smalam

Smalam kuar jalan utk byk tujuan:
1. cari enfon baru
2. beli hadiah opismate for her engagement (Lorna)
3. cari baju tuk pakai esok
4. ape2 aje hihihi


Jalan2 dari Shah Alam ke Subang ke Damansara, cari enfon tapi takde yang berkenan huhuhu
Masa kat Subang Parade, nampak baju cantik terus beli. Akan dipakai tuk Lornanye Engagement Day..yeahhh

Pastu gi la OU, jalan2x.. beli headband tuk Zara. Mummy memang pantang nampak headband cantik terus beli.. byk gile collection tuk princess aku ni..


Dah malam pikir nak makan ape tuk dinner kami. Hmm.. makan sandwich kat Subway.
Sangat2 sedap... sape tak try gi try skang.. hihi
Disebabkan Zara tak leh makan sandwich kitaorg, dia makan cat dia je hehehe



Since I've 2 Subway Calendar 2009, so I decided to give to someone who interested. Every each month it have a free sandwich coupon. Interested? Email me now, your name, address and contact no. for sure its for FREE from me =)








11 comments:

Ibu Emir said...

wish nanti i dapat anak perempuan :D

mamazana said...

Zara nak la jgk pakai headband tu, Arissa xmo langsung!!

CuTeMiUt78 said...

heh..heh.. cute je zara. cantik ler headband tu.. sib baik ler anak kita lelaki.. klu tak.. harus ler beli gak..

Hida Naza said...

dik, aku dah jawab tag ko..nanti lah aku email ko hphone number aku ek..
aku ni lambat sikit nak update blog..heheh..kena tunggu harith tdo lah...huhu

cikgu anna said...

tomeinya dia...
siap bley pakai headband lagi!
Sara ecik2 dulu pakai gak la.bila dah besar sket nih,sowe la...confirm x sampai seminit pakai terus dia buang arr.
tp kalu ikat tocang ok jer... :)
kat kuantan x byk choice headband.
sumer benda xdak choice! waaa!!!!
x sabar nak pindah subang thn depan!

reena said...

Comelnya collection headband tu.Hehe.

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ala tomeinye zara pakai headband..my baby nuha, selalu ada kesan bila pakai kat kepala dier..tu jarang pakai..

Zainatul Emelia said...

mahu je zara pakai headband tu.. kalau my baby, tak sampai seminit dia dah buang... I ade few collections tapi cuma dipakai tak sampai seminit...hehehe..

norainiammran said...

bestnya ada anak perempuan, boleh beli2 baju2 yang comel2 pelbagai fesyen dan hair ban tu pun.. Harap2 nanti Allah akan kurniakan saya rezki tu..

Nurhayati said...

memang best dapat baby girl nih, sbb byk dress cantik2 n accessories kita leh pakaikan kat dia... dan sebabkan itu gak..duit kita pun byk gak habis :p

Ibu Emir, Cutemiut78, noraini cepat2 dapatkan baby girl, sama2 kita leh wat collection pastu leh tukar2kan kan kan...hihihi

harap2 Zara leh pakai sampai besar, kot nanti jadi cam Arissa, Sara, Nuha mau dia cabut sendiri huhuhu

Nur, aku memahami ko lambat wat, sbb aku nih pun bile Zara tido baru leh blogging2x nih hihihi

nur said...

err...
calendar tu da ada org amek ke?
eheh..
ambeegious@yahoo.com
akak tau no sy kn.. ;)