Thursday, December 11, 2008

sehari sebelum raya...


Esok nak raya haji sempat lagi pegi jalan2 kat Gardens. Kekonon nak le cari baju raya.. tapi takde yang menarikss.. Tapi orang lain plak yang beli..huhuhuhu. Takpe bagi can kat daddy yang shopping kali ni..hihihi
Punya ramai la manusia.. soping xsmas ni kan.. semua pulun cam ape..hehehe

Zara ni sronok betul kalau nak amik gambar.
Pandai sgt posingnye tu.. sengih habis. Ikut sape la gamaknye ni. =)
Akhirnya dapat gak beli cat baru dia. Cat kesayangan dia hilang, mana ntah pegi.
Tetiba takde.
Terpaksa la kitaorg belikan yang baru. Kena beli sama gak (Chicco brand).
Taknak yang lain. Huhh.. memilih tul anak dara ku ini.
Nasib ada lagi jual cat dia tu.. risau takde je kalau tak jenuh la nak cari balik cat dia yang ilang tu..

Konsep xsmas kat Gardens ni ada bird cage.
Besar cage nye tak leh la panggil bird kan, jangan kata kan org, gajah pun bole masuk.
Cantik2x.. ramai org snap pic kat sini, terpaksa kena ikut turn..
Sementara tunggu kete sampai, ape lagi amik gambar Zara je la..
Penat tul nak snap pic dia, tak reti dok diam.. panjat kusi sana sini huhuhu


5 comments:

CuTeMiUt78 said...

alahai cantiknya..

mamazana said...

Tembam betul Zara.. Arissa kenit je.

atty's said...

comeynya zara..

Mrs LVoe said...

so cute ur doter. gerammmmm yea :)

akhilesh said...

Careers in India:Back2Office


http://www.back2office.com


India's most comprehensive career site providing complete career information, new trends in career choices,
Career development information and most comprehensive Jobs and career listings.