Friday, December 26, 2008

Enfon ilangggg!!!

Sedihnyer.... enfon ku HILANG. Smalam malam baru prasan..huhuhuhu


Camane ilang, TAK TAHU!!!!! last pakai smlm malam kat Pavilion.
Pastu pegi Sungei Wang, agaknye kat sana la kot ilangkan.

Tau tau je dah takde, samaada terjatuh??!! pick pocket??!! memang tak sedar langsung..huargghhhhhhhhhh......

Zaf call enfon ku.. masuk voice mail, hmmm nampak sgt dah ada org amikkan.
Sronok ar dia dapat "Xsmas Gift".. hmm takde rezeki ku.

Cuma terkilan, semua contact no. takde backup. Ilang semuanye..huhuhu
Gambar2 family, xspecially pic Zahra..huhuhuhu video lagi huargggghhhhh
Notes2 penting lagi dalam tu... huhuhuhu

hmm...kita leh dapat balik tak no. lama kita tu??!!! sape tau..
Harini mata agak bengkak... sbb nangis byk sgt... :p sayang ooo enfon ilang huhuhu...

so pada kawan2 ku yang baca entry ni, sila lah email no enfon korang pada ku..huhuhuh
nurhayatiyusof@gmail.com

Sedih tak habis lagi.. sob sob sob

Gambar terakhir, tak sedar lagi fon dah ilang..huhuhuhu** updated

Thank you beb for all your comments... tak kisah enfon baru ni canggih ke cikai ke mahal ke murah ke as long as leh call out/in, sms can write/reply/fwd okay dah.. kan kan kan.. will updet my new baby soon.. =)

11 comments:

mamazana said...

ala darling... camne leh ilang? sbr byk2 ye.. dah xde rezeki tu.

pssstt... nak order same handphone kat mama tak? leh mtk tlg kat my husband. manala tahu leh dpt murah kat sana

mrsharis said...

Sian yati..
boleh dapat balik no tu..jgn risau. Just contact maxis centre (kalau pakai maxis) or celcom centre kalau guna celcom..

Dia nk suruh ganti enpon baru la tu..ni kan dh nk masuk tahun baru..hehe

atty's said...

simpati kat yatie..

MeL said...

alahai..xpelah takde rezeki tu ;) no2 yg ilang tu bley mintak kat ur service provider

rhyaya said...

lorr..sama ngn my hubby raya haji aritu dia pun ilang hp gak..abis sume contact no. penting2 plak tu..huhu, number lama kita ble guna blk tp tu la sayang.. sabar eik, nk wat cammn rezeki xder

CuTeMiUt78 said...

alahai kesiannya.. byk2 bersabar ya.. guna line apa.. cuba la pergi dapatkan blk no tu.. mungkin blh kot.. jgn sedih2 ya..

CikChelsea said...

hi sis, thnx for dropping by at my blog :)

if nk nombor tu blk..kne report cpt2 kat ur service provider. nt dia kasi new sim card. jgn sedey2 k..ada hikmah nih..mn tau hubby nk bg PDA ke iphone plak ke lps nih..hihihihi

Pink Mama said...

Hi Yati,

bawak banyak2 bersabar ya.

Mrs LVoe said...

salam yatie, insyaALLAH yg ilang akan tumbuh bganti :)

supermummy said...

ala siannya hilang henpon..anyway first time lawat sini..salam perkenalan!

kak tie said...

la tepon yati hilang ker...tatau citer...hu3...lama tak bukak blog yati...busy sket kat opis..