Monday, July 13, 2015

Shawl Raya Mummy Plak


Yeyyy dapat satu shawl dari Has.
Cantik sangat okey.
Siap bagi kad raya lagi.
Satu2nya kad raya yg dapat :)



Tq Has sbb sanggup terima order
last minutes dari ai.
Pastu mcm2 plak mintak itu ini kan.
Banyak songeh ini customer hehe

Best tau order shawl ngan Has ni.
Sbb kita leh request nak panjang pendek lebar
nak shawl biasa, curved shawl, butterfly,
glitter, satin, chiffon, warna apa.
Nak lace nak batu.
Ha order je.
Yang pasti harga berpatutan ngan apa kita nak.
Sila pegi IG shawlbyme78.

Matching2 ngan baju.
Sangat cantik.



Yang ni baru beli kat Curve je.
Warna matching ngan light purple kat lace tu.
Dalam gambar nampak mcm shawl
warna pink plak hihi



Mana satu yg nak pakai tuk pagi raya
tak decide lagi.

Oh yer Zara mintak nak pakai tudung
raya nanti.
Kalau mummy jumpa yg berkenan
kita beli yer nak ;)

2 comments:

annapeje said...

amboi moon bersinor di pagi raya nanti ahaha cantik2 lps neh bole suh as jahitkan lace ker hehe

Has78 said...

tq yati.... siap promote ig has lg :D
lps tgk pic matching dgn baju...kalu jahit lace mcm baju yati boleh gak. ada jual lace iras2 lace bj yati tu. lupa lak apa nama lace tu