Wednesday, July 8, 2015

Iftar bersama ex-opismate


Buka puasa ngan ex-opismate
masa kat Shah Alam.
Seyes lama giler dah tinggalkan company ni.
Sejak tahun 2006 kalau tak silap.

Sebenarnya batch baru yg organize
bukak puasa ni.
Kejap je dpt jumpa dorang sblom ai resign.
Dorang ni beria sgt suh dtg,
jadi ai pun join la sama.
Itu pun nasib baik ada kawan.
Kalau tak jgn harap la :p

Berbuka puasa kat Bistro Qaseh Shah Alam. [link]
Sbb lebih dari 20 org,
so booking satu dewan tingkat 1.
Dewan pun takde la besar mana.
Tp okay la best sbb aircond.

Antara menu dihidangkan.
Baru ada gambar makanan sketkan :)



Ni la bff masa keje kat Shah Alam, Niza.



Zaf super senior.
Dia lagi lama tinggalkan company ni.
2004 kot.
Batch2 dia kalau nak buat kena arrange lain,
ngan yg buat skang ni langsung tak kenal.
Sbb batch Zaf company based kat Taman Tun.



Kiri Amran dan tengah Shahril
masuk sama batch ngan ai.
sama ngan Niza jua kami semua
sama time masuk.

Bergambar kenangan kami berempat.
Semua dukung baby
ai pun nak dukung Ariq.
Tapi ya ampun berat.
Sakit tangan haha



Group photo.
Ramai tak kenal dari kenal hahaha.
Tapi ramai gak yg dah keje tempat lain.
Kira ni reunion bekas2 gitu.
Yang masih setia ada la 3-4 org cmtu.



Tiap2 tahun dorang buat buka puasa,
tp tahun ni ada rezeki join,
sbb tak clash ngan mana2 event.

3 comments:

annapeje said...

yer la tahun depan ko dukung baby kecik plak ahahha ...ala aku landed house pon umh sewa ..mana tau rezeki ko tahun dpn landed house kan hehehe

Has78 said...

next yr yati dukung baby kecik? wahhh :D

Eliss Mie said...

best jugak berkumpul kalau lama tak jumpa kan.