Monday, July 15, 2013

Candy Crush Cilik


Sape main Candy Crush angkat kening hihi
Terkejut ai mlm smlam
tengok Zara main Candy Crush.
ni mesti Zaf yg install kat ipad dia.

Zara mmg suka main game2 mcm ni
selain dari puzzle.
Yang best tu dia pandai plak,
tak perlu nak ajar.
Melainkan ada dia tak paham
baru dia tanya.



Dia dah masuk Level 12.
Sangkut kat ceri n coconut :)

Pastu kat ipad Aliah pun ada gak.
Cam biasa la ape akak dia ada
dia pun nak jugak.
Tapi main kejap je.
Sbb dia jenis yg tak sabar
so kalau tak lepas tu dia mengamuk huhuhu

Si Ariq pun sama nak main gak.
Asal nampak ai main Candy Crush ni
dia pun sibuk nak swipe2.
Macam paham je hehehe



Ai stuck kat Level 256.
Giler susah, tak lepas2 sampai sudah.
Menyampah huhu

5 comments:

Eliss Mie said...

tak minat main game. hahaha. ipad nuha dah lama x sentuh. cepat bosan :p

CikPuanHaLia said...

Aku lost connection ngan fb start level 153..so lepas 155 dh xblh g next stage sbb xblh minta tiket kt kwn2 fb..huhuhu. So main kt tepon haris je sekali sekala..

Has said...

wahhh... yati dah level 265??? Has baru level 70.. lama gile stuck level 65

4 Kay-E said...

Wah.. terrornye dah sampai level 265.... Kakak Elin yg rajin main. tapi tak addicted sgt bila tersangkut tak lepas. hahaa.

Yati, masak pe hari ni?

Nurhayati said...

4kayE: harini masak simple je kak. minggu ni Zaf berbuka kat luar, masak menu anak2 je ayam kicap pastu masak sayur sket. senang kita makan ape anak makan hehe