Wednesday, July 10, 2013

Ariq: Dapat kaki


Hari Isnin lepas baru hantar Ariq cucuk tuk setahun.
Kena tunggu Zaf free,
lately ni asik je outstation manjang.
Kalau ikutkan hati mmg nak je ai pegi sendiri.
Tapi susah nak handle anak2 gi hospital.
So nak taknak kena tunggu daddy dorang.

Macam biasa la
phone tu tak pernah lepas dari tangan.



Kalau jadi Perdana Menteri agaknya camne la hehe



Ni video orang baru dapat kaki.
Ariq betul2 leh jalan masa dia setahun.




Kat umah dia malas nak jalan.
Nak melilit je kat kaki Mummy dia.
hmm bila dah bole berjalan ni
dah tak rasa baby hohohoho

3 comments:

annapeje said...

OLOLO DAH BESO DAH DIA AHAHHA LPS NEH PLZ MINTAK ADIK BABY :p

Fiza Rahman said...

Bestnya ariq dah bley jalan. Qhalif baru nak berdiri.

Has said...

dah dpt kaki laju la ariq nnt