Tuesday, July 2, 2013

Teduhan Kasih Finale



image googled

Harini episod terakhir Teduhan Kasihkan.
Geram betul dgn Ayu tu.
Tak habis2 nak musnahkan hidup Effa.
Kemain verangan lagi nak jadi wife CEO kan haha.
TRY ME konon :p.

Memang kita sedia maklum yg
kalau tangkap basah tu xsemestinya nak kena kawin,
tp drama ni nak menunjukkan kejahilan Ayu dan Ehsan tu.
Sbb tak semua org kita ni tau yg tangkap basah
boleh diselesaikan dgn bayaran denda je.
So bawak bertenang k.
Kita bg Ayu tu perasan lebih.

Si Effa tu plak baik sesangat.
Cuba la pertahankan keluarga tu, xyah nak beralah sgt bole huhu

Sian Ryzal, meninggal sudah.
Alhamdulillah sedar kesalahan dia dan sempat tau baby tu anak dia.
Sedih ok part tu.

Mak tiri Effa pun dah sedarkan,
si kakak tiri dia KakLong tak sedar jugak.
Cakap nak jerit je pening ai hehehe

Harini gak sape yg peminat tegar ngan
Adi Putra, Syerry, Nabila bole jumpa dorang
kat Rasta Sg Pechala jam 5.30 petang.
Bole tgk episod akhir slali dgn dorang.
Oh episod akhir ni dorang tayang 1jam awal
maknanya kul 6 dah bole tgk.
Dapat la tau ending dulu kan.


6 comments:

Linda Yusoff said...

tp kita suka watak along and mak dia..gila slamber mcm tak ikut skrip je. hahaha

Nurhayati said...

kan suka jugak, siap gelak2. sama ngan adik dia aizat. dorang kalau jumpa mesti no mcm gelak2kan. nak nak part perli memperli hihi

Sidratul Muntaha said...

aku tgk kat tonton jugak jwbnya
blik lmbt

Has said...

iye sedih la part Iffa dtg bwk anak dia jumpa dgn Ryzal...papepun tggu ptg ni maybe si Ayu tu mcm accident je pastu sewel :D

Liyana said...

hahaha mmg jahat sgt si ayu dgn kak long tapi bg saya kak,dua watak tuh ler paling penting skali...kalo idak bosan kot citer nih kan?Si Iffa tuh tadahhhh je apa org wat kat dia...haishhh~ tapi kalo dlm novel mmg lg best kak :)

Irene Lillyana Sue said...

mmg menjadi lakonan jahat nabila tuh..kaklongnya pun sama kan...pasni drama apa pulak agaknya kita nak tgk..harap2 best cam teduhan kasih ni