Sunday, July 21, 2013

Koleksi Orkid Poh Kong


Poh Kong hantar katalog Raya.
Sblom tu dah dapat email.
Kemain lagikan,
suh beli la tu.



Tahun ni Poh Kong keluarkan koleksi Orkid.
Mataku tertarik pada gelang yg kt tgh tu.



2 cincin yg unik designnya.
Ada mcm akar plak berselirat kat situkan.
Lain dari lain.



Oh jatuh cinta pada rantai leher blah kanan tu.
Cantiknya lah.



Koleksi Manja tuk anak2 pun ada jugak.
Ai pun suka sbb designnya simple.
Ni rasanya kalau beli tuk mummy dia pun ok jugak.
Macam nak gelang dia hehehe



Dah beritahu Zaf mana yg berkenan.
Byk benar berkenannya tu kan.
Dia kata bole,
trade-in mana emas yg ai xpakai.
Okay set!!

p/s: EnZaf, duit raya tak potongkan haha

4 comments:

annapeje said...

huhu cantik nyer best nyer en zaf bli emas raya ..tahun neh sure bersinar2 hehe

Has said...

suka tgk design cincin dia tu..bunga!

Puan Ida said...

salam
ai saya ida newbies blogger
saya baru je follow blog ni
jemput ye follow blog saya
umielman.blogspot.com

DaZzlingLilLy said...

cantiknya yati..kalo dah beli nnt whatsapp k..nak numpang nengok..hehe