Saturday, June 1, 2013

Wondermilk


Minum petang bersama familyku
kat Wondermilk, Citta Mall.



Tgk semua cupcake buat ai teruja nak try semua.



Masuk2 je kedai je Aliah terus gi main.



Sempat snap 4 ni je.
Superainbow, Very Very Very Chocolate,
Salted Caramella & Peanut Butter Jelly Wonder.
Yg takde dlm pic Red Velvet ngan ape ntah lagi tak ingat.
Seyes semua sedap..



Zara & Aliah dgn makcik2nya.
Mak Teh, Mak Su dan Mak Lang.



Bukan makan cupcake aje,
kami try menu lain gak.
Sibuk amik gambar makanan orang,
makanan sendiri lupa amik hihih
Ai makan Chicken California Sandwich.
Sedappp

Tuna Melt Sandwich & My Sweet Tomato Basil Spaghetti.



Tuna & Cheese Baked Potato and Red pesto Surprise.



Mighty Ranch Chic Salad.



Zara & Aliah cam biasa la,
makannya sket pastu gi main.



Pegi time weekday,
dorang berdua je la yg main situ.

Amik gambar mak, abah dan adik2.
Tak complete lagi sorang adik takde.



Susah nak ajak anak2 bergambar.



Nak nak Aliah tu,
bukan reti dok diam huhuhu
Ni yg paling cantik dpt bergambar ngan 3 anak hihi



Boleh repeat lagi datang sini,
ajak enZaf plak.

4 comments:

CikPuanHaLia said...

Bestnya dpt kumpul makan ramai2 ngn parents n adik badik.. aku ni tunggu raya bru merasa..sob..sob..

annapeje said...

Sini barulah menarik dr kita pg aritue ahaha ... Jgn lupa ajk aku kahkah

Fiza Rahman said...

Bestnya dpt berkumpul. Meriah.

mrs shaifull said...

yati, tempat aliah main tu kan, ada tulisan kt atas tu, mata ai petang2 ni gelong kah, ataupun mmg betoi kt situ tulis allah???