Tuesday, June 4, 2013

Santai-santai di MV


Bersantai petang kat Mid Valley.
Lama tak pegi food court kat atas,
sejak renovate sblm ni.

Pekena abc cuaca panas2 ni.



Orang yang paling sibuk,
makannya tak seberapa,
main2 pecahkan ais ngan korek2 segala isi
kat dalam mangkuk tu huhu



Ariq plak sronok mengirai tisu.
Dah habis sepah
mulut dia dok bising panggil orang yg lalu lalang.



Zara takde sbb tido umah MakTok.
Rasa tak complete plak bila dia takde.

Pas dah makan abc,
jalan2 tawaf MV.
Dah penat stop kat Pancake House plak.



First time ke sini.



Kami order choc chip & blueberry pancake.
Simple je rupa pancake dia.
Tapi sedap dan kena dgn harga dia RM9.90.
Okay la kan.



Aliah time ni dah mula mengaruk.
Petang time tido dia.
Buat ape semua tak kena :(



Pastu keluar gi layan air pancut kat depan The Gardens.



Sempat amik gambar hihi



Ariq plak takut ngan air pancut.
Pegang ketat takmo lepas.
Tapi mata dok tengok air tu hihi

4 comments:

CikPuanHaLia said...

Dh nk maauk setahun anak bujang ko kan beb..nampak mcm dh besar je dia..

LadyHas said...

xpernah makan lg kat pancake hse ni. member ckp sedap

annapeje said...

waaa best jalan aku lama x g mv sbb jln jem kan nk masok paking so pg curve jerk sampai lebam :P

mrs shaifull said...

rasa proper sikit kan fudcourt baru tu, kalau x mcm kt situla order kt situla duduk mkn :)

tp hilanglah kenangan silam kt fudcourt tu, tp dating dr thn 2000 :) (mode gatai)