Monday, June 3, 2013

Bestfriend baru





*pic googled

Bestfriend baruku pada hari ini.
Ai kena ceri beri start dari Subuh.
Dah makan ubat
tapi still ceri lagi skang.
Giler ar xlarat nak gi toilet.
Kan best kalau jamban tu bole baring.
Sbb dah sakit pinggang dah ni.
Siap suh Zara urutkan lagi blakang badan huhu

Lagi mencabar bila Ariq tgh sedap menyusu.
Jam tu jugak perut buat onar.
Kalau ceri kita mana bole tahan2.
La ni dok baring atas katil.
Rasa nak buang je terus lompat masuk toilet hehehe

Rasanya makanan mlm tadi
beli nasi goreng daging merah.
Nasi tu ai sorang je makan wat makan sahur
sbb nak puasa harini.

Bila ceri ni
rasa perut kempis 2cm hahaha



2 comments:

annapeje said...

kempis sangat2 .... byk minum air kosong beb...sian ko moga cpt sembuh n nasib cuti sekolah

Eliss Mie said...

alahai kesiannya. kena banyak minum air kosong jgn terhidrat pulak.