Friday, June 7, 2013

Anniversary tahun ini


Hari anniversary hari tu,
sibuk dgn macam2 aktiviti.
Ada cousin tunang lagi.
Pas habis majlis tu,
kami jejalan kat Paradigm Mall.

Masuk2 Paradigm tu,
Aliah dah mengamuk nak coklat la lolipop la.
Ai belikan dia coklat je.
Penat layan karenah dia.
Jadinya kami stop minum petang kat Coffee Bean.
Zaf belikan rv cake dan iced chocolate.
Katanya ni cake anniversary
hihi so sweet..



Pose manja dari akak Zara.



Aliah plak sibuk berlari sana sini,
wat kecoh dalam CB huhuhu
Pas habis semua makan minum,
nak jejalan pusing2 kedai,
rupa2nya Aliah tak habis2 lagi mintak itu ini.

Ai suh dia dok dlm stroller,
sbb bila mengamuk dia taknak jalan.
Tengah2 jalan tu,
ai terperasan salah satu kasut dia takde.
Pulak dah..
macamana plak kasut dia ni tercicir.
Dah kami patah balik jalan yg dah lalu,
kot jumpa kasut dia.
Takde rezeki mmg tak jumpa langsung :(

Dalam cari2 tu tgk Aliah dah tido.
Penat mengamuk la tu.
Pastu Zaf nampak kedai Payless Shoesource
terus ajak masuk
nak belikan kasut Aliah.
Kang dia bangun takkan tak berkasut plakkan.

Tengah2 membelek kasut tuk dia,
Aliah bangun,
Zaf suruh dia pilih sendiri.
So inilah pilihan dia.
Kebetulan matching plak ngan pakaian dia.



Nasib bangun mood dah okey.
Mengamuk dah ngantuk agaknya kan.
Mujur ada Zara leh tolong layankan.



Pastu kami ke Teh Tarik Place
makan roti canai plak.

Masa beli sandal tuk Aliah tu.
Tuk Zara n Ariq pun ada jugak.
Kami beli yang murah2 je,
amik yg ada 30% diskaun. :)
Sandal Zara tu dia pilih sendiri.
Nak bling bling katanya.



Hadiah anniversary kami adalah kasut anak2 hihihi

6 comments:

annapeje said...

ahaha ok la tue ko da dpt kek yg comel ahahha mmg suweett gitu kan manis ahahha terliur plak x penah try lagik asik tgk ko jerk mkn ahaha

Masni Syafie said...

sweetnye cake rv tue...hehe
okeyla, anivesary mama papa, anak2 yang dapat adiah..hehehe

LadyHas said...

3-3 dapat sandal baru.

Dee said...

eh..lawalah sandal aliah..pandai dia pilih..happy anniversary sis..

m@m@yAyA said...

eh comelnya kak sandal2 tue..~
skrg nak crkan yaya sandal gakla,ssa btul nak cr yg berkenan dekat mata mak dia..huhu

DaZzlingLilLy said...

Happy anniversary yati n zaf...