Tuesday, June 18, 2013

Maafkan daku


Smalam tetiba dapat message dari kawan.
Katanya kenapa unfriend dia dalam fb.
Terkejut ahkak.
Sebelum2 ni ada jugak kawan message kata
ai ada message dia tapi bahasa yg tak difahami
hahaha sah sah keje anakku la tu.
Kalau call tu jangan kata la.
Bape byk kali tercall ntah sape2 je,
angkat katanya takde pun hello hihi
Nasib dorang takde terpost gambar2kan.
Buatnya gambar yg tak sepatut,
mau org tengok pun pitam :p

Mungkin agaknya anak2 tertekan kot.
Sbbnya phone ai ni selalu je dorang ni wat main.
Kot la kan secara tak sengaja.
Masalahnya tak tau sape yg ai delete.
Sekiranya anda anda dan anda
yang diriku terdelete tu.
Maafkan daku yer.
Meh sila add balik.


4 comments:

Has said...

ariq ke aliah? ery dah jrg main hp mama sejak dia ada galaxy sendiri. kalu x dulu berebut gak. or maybe dia dah membesar

annapeje said...

ahaha i ada lg dlm frenlist :P

Miszyuyu said...

hai jom join contest saya.. http://yuyukstandalone.blogspot.com/2013/06/contest-mereka-tagline-jelitawanis.html

Sidratul Muntaha said...

huhu..
seb baeklah..
budak 2 org tu pun rjain jugak main tepon
tpi seme application tak bape nk boleh bukak sbb kredit mak dia ni manjang takde
ahahha