Tuesday, June 11, 2013

Peri-peri


Lama giler tak makan Nandos.
Kami ke Bangsar Village sbb dah lama jugak tak ke sana.

Muka enZaf yg kepenatan,
tak cukup tido lagi
balik dari outstation kul 4pagi
tapi dah kena kerah ngan wife dia keluar hihi
kejam sungguhkan.



Skang dia byk keje kat JB.
Bukak opis kat sana,
katanya pasni bole pindah sana huhu
Eh pe hal citer keje dia plak :p

Okey, Zaf order yang hot.



Ai amik mild je
pastu buh sos ginger sudah.



Pastu kat tengah2 BV ni,
ada contest tuk rekacipta pakai Lego.
Semua peringkat umur bole,
tp kbanyakkan budak2 la yg join.



Antara yg menambat hatiku.
Budak 12 tahun wat ni.



Hello Kitty pun ada.



Kagum okeh.
Imiginasi budak mmg diluar batasan.
Sangat hebat.

Anak2 join tgk dan bergambar je hihi



3 comments:

atty's said...

kty suka giler nandos ni.
mesti amik sos yg extra hot..

Dee said...

dee pun lagi suka nandos dari KR..

lego tu cantik2lah..kreatif..

annapeje said...

teringat aritue plan nk mkn kat sini nanti aku dah sihat kita lepak mkn sesama kt giza