Monday, June 10, 2013

Tetiba sentap


Cerita semalam.
Ai ada twit ni.



Biasala twitter mmg tuk lepaskan tekanan haha.
Ada sorang kawan ni twit mcm relate dgn twitku.
Yg best tu semua tempat dia up, kat fb ngan ig skali.
Ayat tu mcm marah la ngan ai sibuk org tu
kurus ke gemuk ke buruk ke.
Ko ni dah kenapa.
Emo tetiba.
Ko gemuk eh sbb tu ko terasa.

Sbb kt twitter tak leh wat karangan, jd ayatnya xhabis.
Sebetulnya nak sambung lagi 2 perkataan, "YATI oiii"
kira ayat tuk merujuk kpd diri sendiri.
Sbb tu xsuka sgt amik gambar sendiri sbb
mcmmana angle pun tetap gems hahah.

xpela kita anggap je kawan ni PMS sbb tu dia emokan.
Macam2 perangai org ni kan.
Ai xde masa la nak menyibuk hal org.
3 org anak ni pun dh xmenang tgn nak handle huhuhu.
Harini dh start sekolah, kembali ke rutin asal uols.
Chayok hihi

p/s: gigih ganti puasa, ada 11 hari lagi hohoho.

11 comments:

Fiza Rahman said...

Hehehe...tersentap yer ☺☺

Dee said...

hahaha...sabar jelah..biarkanlah dia..adalah tak kena tu..tetiba tersentap..

LadyHas said...

hamboi ke main dia attack yati kt TL/Fb. sabar babeh.. kita keep calm & urus anak2 sudah :D

atty's said...

terasa ler tu yati.. :)

Zaila Mohamad said...

hahaha aku pon selalu terfikir takut orang sentap dengan status aku kat fb/blog tapi buat bodow jelah kan..kita bukan niat nk ngata sape2 pon kan

Nurhayati said...

has n zaila: tue la kita bukan tahukan ape org rs, yg penting niat kita. ape kita buat or ckp serba sedikit akan disalah ertilan. dlm kes ni aku akui silap aku gak sbb twit xhabis. tp yg pasti aku xtuju kt sape melainkan diri sendiri hahaha

DaZzlingLilLy said...

Baca gak twit yati tu,yg dia nak terasa tu apa kes sampai up status kan..lenkali pm tanya yati teus kan senang..

norly a.k.a mamaDZ said...

relax yati :)
norly pun penah kena dgn manusia camni. status kte tu tuk org lain, dia tetiba sentap dgn status kte yg kononnya ckp psl dia yg xde kena-mengena dgn hidup kte langsung. tetibe dia nak up status plak mengata kte. alahai.. sedih betul dgn manusia macm tu... tak payah layan je. senang citer...

CikPuanHaLia said...

Ai pn gem jugak tp ai tk marah/terasa sebab dh kenyataan. Redha sudah :')

mrs shaifull said...

hihihi maybe PMS kot, kalau x, x kanlah tiba2 nk sentap :) jgn layanlah yati :)

annapeje said...

amboi siap buat n3 ahahhaa