Thursday, May 23, 2013

Wesak Day dan cuti sekolah


Esok cuti sempena Wesak Day.
Pastu sambung cuti sekolah 2 minggu.
Yeyy haha anak dah sekolah ni kena la amik
tau cuti sekolah bila. :)

Mesti masing2 dah plan nak wat ape cuti ni kan.
Ai plak takde plan keluar dari negeri Selangor KL ;)
Cuti ni byk kenduri kawin dan birthday party.
Lagi pun Zaf byk keje plus golf huhu
Tapi dia tu bukan bole buat plan awal2 pun.
Jenis tetiba terus je ajak gi bercuti.

Ooo Zara pun ada school activity cuti sekolah ni.
Kemain tau budak skang.
Masa cuti seminggu bulan 3 tu gi trip ke library.
Cuti ni xsilap ada science xtvt plak.

Smalam tgk berita, Kementerian Kesihatan tak galakkan
kita pegi tempat2 yg kemungkinan berisiko tinggi
dengan air kencing tikus.
Contoh kawasan air terjun.
Baru2 ni dah ada kes meninggal kat Kedah kan.
Jadinya kita elakkan la pergi tempat2 mcm tu.
Muak dah nak gi shopping mall hohoho



Pada yang balik kampung atau bercuti di mana2,
semoga selamat perjalanan uols.

3 comments:

Dee said...

cuti sekolah ni dee pun belum plan nak gi mana2..

LadyHas said...

esok n sabtu mcm nk kerja. sbb nak apply cuti ganti. next week has cuti pjg hohohoho...28-31Mei :D

Fiza Rahman said...

Tak plan lagi pon nak gi mana. Cuaca panas sgt lah.