Wednesday, May 15, 2013

Lunch date with Nurul & Linda


Akhirnya menjadi jugak
lunch date ngan Nurul.
2kali tak jadi sbb masing2 ada hal.

Linda pun ada join sama.
First time jumpa face to face.
Sblom ni komen kat blog dia aje [link]
Nurul plak dah lama tak berblog,
dia hanya active kat IG,
twitter n fb pun dah sepi.

Kami lunch kat Chili's, Paradigm Mall.
Anak2 dah wat cam umah sendiri.
Main sampai duduk kat lantai huhuhu



Amik pic dari Nurul,
giler jauh staff Chili's tu amikkan.
Sayang gambar tak berapa clear.

Lihatla ai yg kerdil di situ,
bersama 2 wanita gojes. :)



Pas makan kami ke H&M.
Lagi sekali anak2 buat umah ke2.
Main hide and seek.

Comel je yayang pose,
pandai dia tgk camera.
Aliah plak jenuh panggil dia,
wat tak tau je huhuhu



Ai n Ariq berkemho sambil,
teman Nurul n Linda shopping.
Teman tengok je hihi



8 comments:

DaZzlingLilLy said...

bestnya dapat jumpa kawan2 blogger..

annapeje said...

ariq buat peace ker tue hehe

Azrine Aziz said...

printed pants you cantik :) beli mana tu?

Linda Yusoff said...

Rindu nak tgk Ariq. Cute gilaaaa..
nantiu kita lepak2 lagi eh akak.

Dee said...

jumpa kawan2 blogger mmg seronokkan..dan tanpa disangka boleh jadi rapat..mcm dee boleh travel ngan geng2 blogger..tak sangka..

Nurhayati said...

azrine: jeans tu beli kat Zara.

mamapp said...

mmg bestkan jupa geng lama.. seronok tgk yati dgn 3 anak ni.. menten ajer

mamazana said...

comelnya mummy!! kecik molek je... jeles daku yg gedabak ni..