Wednesday, May 8, 2013

Dinner Birthday with Bffs


Ladies night out yg xberapa ladies sgt
sbb kena bawak Ariq hehehe
Keluar makan malam ngan kawan2
tuk celebrate birthday.

Tak plan pun nak keluar makan,
masing2 wish kat Whatsapp je.
Tetiba sorang ajak keluar
terus semua okay je.

Kami makan kat Picknik, Publika.
First time kat sini.
Menarik tempatnya.
Pastu xramai sbb hari Isnin.



Dan menu yg diorder.
Starter





Main course

Kami berempat semua nak makan pasta



Eh kecuali sorang nak makan fish pie (kanan)



Birthday Girlnya makanan
Elin nak steak



Elin yg malu sbb
Chef Nik nyanyikan bday song kat dia
yang diiringi dgn piano.
Sweet sgt..



Caramel browniesnya sedap.



Kebetulan masa makan situ,
ada jugak org lain celebrate birthday.
Husband Sazzy, Naz..
gedik nak amik gambar ngan dorang.
Ohoiii nak badan mcm Sazzy huhuhu



Harusla bergambar ngan tuan kedai.
Chef Nik.. tukar uniform dah dia.
Tinggal kami je yg xbalik2 lagi ;)



Thank you Chef Nik
sudi entertain kami dr mula sampai habis.
Menu semua sedap dan terbaik.
Bole ajak Zaf makan sini lagi.

Tetiba touching,
kami berlima kawan baik dari sekolah.
Alhamdulillah masuk 17tahun persahabatan ini.
Moga kekal hingga akhir hayat.

8 comments:

LadyHas said...

nak sekurus mcm Sazzy jugak :)

~aYu~ said...

kat mane yer ni? sedap2 tgk menu2 dia..

annapeje said...

nk kurus gaks mcm sazzy sambil hentak2 kaki ..yati best ker mcm nk pg gaks la kat situ huhu

atty's said...

kty lagi lah nak badan mcm sazzy..mcm budak2 je badan ..huhuhuhhu

makanan semua nmpk sedap ye yati.

CikPuanHaLia said...

Mantap lg body sazzy ni..haishh..menjeles mak..

Dee said...

wow..bestnya jumpa ramai celebrity..bolehlah dee cuba jugak..sedap nmpk foodnya..

DaZzlingLilLy said...

nampak pic makanan semua best2..camna ni..hehe..comelnya sazzy..

Fiza Rahman said...

Sedapnya makanan2 tu.