Monday, December 19, 2011

Bercuti di Teluk Cempedak


Ni kali ke2 kami bercuti kat Teluk Cempedak.
First time pegi ngan kawan2 Zaf.
Terus jatuh cinta kat tempat ni.

Skali lagi tido kat Hyatt Regency Kuantan Resort
pic amik dari websitenya.


Hanya satu malam je.
Itu pun unplanned, Zaf kata dia stress keje.
Jom jalan katanya, jadinya ai laju je la kata ok kan.

Ajak adik ai skali ikut.
Leh anak2 ni ada geng.
Sorang je leh join, yg lain ada plan masing2.

Bergambar sementara tunggu Zaf check-in.
Dorang ni berkepit je ngan maksu,
sronok mummy, bersenang lenang hehehe


Kami amik bilik Sea View King.
Yang best, bilik yg sama masa first time datang.
Bagus betul staff Hyatt ni.

Suka bilik ni sbb depannya semestila ngadap laut.
Pastu ada laman sket kat situ leh dorang main2.


Mula2 sampai rasa penat,
tgk laut terus rasa cam segar bugar.
Tengok tu lom ape2 lagi dah gi main ball.


Sebelah bilik tu ada pool.
Aliah dah tak sabar nak terjun.
Dok usha pastu ajak mummy ke sana.


Daddy melayan perasaan disitu :)


Bergambar sblom kami nak gi bersantai di pantai :)

8 comments:

atty's said...

kty lom penah lagi sampai sini

Qaseh said...

sy pun belum pernah sampai sana lagi...

nampak mcm best

mEiZ SHA said...

mummy nampak kuwus je ni nape??

nydia-mama akif said...

amboi...cuti2 lagi.....bestnyeeee.......

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

iskhh mmg cantik nyerrr best nyer org tue g cuti mana ole2 ahahaha

LIP (^_^) said...

Ahhhh bestnye cuti2 kat beach..I like!!

CikPuanHaLia said...

Suka tgk gambar last tu..

Joy said...

hati bagai digaru2 nk ke sini lagi...tempat cinta bersemi..kekekke