Friday, December 2, 2011

JB


Cerita 2 minggu lepas.
EnZaf ada meeting n site visit kat JB.
Ape lagi ai and anak2 ikut skali.

Sepanjang dlm kete atas highway,
tepon dia tak putus2 berdering.
Jadinya banyak kali gak le kami benti
dia nak wat call, nak email bagai.
Layan kan aje.


Kami tidur kat Mutiara Hotel.


Menunggu daddynya checkin.
Lama gak kena tunggu sbb bilik tak siap lagi huhu


Masuk2 bilik terus akak Zahra mintak kartun.


Tak de ape sangat aktiviti kat JB ni.
2 hari kami dok hotel je.
sbb daddynya keje.
next entry citer gi Singapore.
dah alang2 ke JB kan.

3 comments:

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

wah jalan sakan mak buyung neh hehehe

zailamohamad said...

i pernah ngikut husben outstation ke JB..bohsan gile duduk dalam bilik je, husben g site..huhuhu

4 Kay-E said...

Busy Daddy ye....
Takpe nnt Daddy reward semua :)