Friday, December 30, 2011

Aku ler tu


pic thanx to MrGoogle

Makin lama makin boring plak ngan bloglist ai skang.
Makin ramai kurang hapdet,
jadinya bacaanku semakin berkurangan hihi
Pastu ada sesetengah blog,
balik balik asik citer menda sama je.
Hahaha teruk betul ai, suka hati tuan blog tu la kan
nak wat citer ape..
dah blog dia hehehe
Kalau tak suka jgn baca bueeekkk

Padahal sebenarnya diri ni boring ngan blog sendiri.
Sebab makin lama makin kurang jua hapdet.
Kalau hapdet pun takde citer menarik.
Kalau diikutkan sebenarnya ada je menda leh update.
Sbb every wiken ada xtvt cam
wedding, bday party, soping, makan2..
Tapi disebabkan hormon skang ni,
kemalasan mengatasi segalanya..
Bosan ngan blog sendiri boleh.

Cuma rajin satu je kat twitter.
sapa yg follow tu tau la,
ai suka bebel dlm tu..hehe

Okay, dah la korang,
xyah rajin sgt wat keje.
harini last day keje tuk 2011.
Meh kita gi jejalan.. lets!!

4 comments:

zailamohamad said...

faham..aku dulu last year masa awal2 ngandungkan Ashraf memang tak banyak entry bulan tu..lama2 feeling tu akan datang balik..

aku skrg suka follow blog & baca kat dashboard, follow je banyak2, hari2 konpem banyak cerita update;)

Joy said...

haah... samalah... dah x taw nk update psl apa kat blog..tp suka gak membebel kat twitter :)

DaZzlingLilLy said...

betul tu kekadang boring dgn blog sendiri..i takde twitter..huhu

mEiZ SHA said...

hhehhehe
comel laa mummy ni..xpe kite x boring pon dtg sini..:)