Tuesday, December 6, 2011

Nuffnang Premiere Screening of Disney's The Muppets

Semalam petang dapat email dari Nuffnang,
bagi tiket free tuk movie The Muppets.

Terus email enZaf tanya dia free ke tak nak gi tgk.
Skali dia reply kata cam tak sempat sbb ada meeting.
Sob sob sob sedih tetiba.

Skali kul 8malam camtu,
enZaf bgtau mcm sempat nak gi tgk,
tapi ai kena hantar anak2 kat umah mak dulu.
Ape lagi bergegas siap, drive terus ke Sg Buloh.
Terus happy muka haha



Sampai agak lewat,
movie start kul 9.30pm,
sampai kul 9.20pm terus terjah kaunter nak collect tiket.



Sblom masuk sempat lagi tuan blog posing.
Harap maaf, kulit hitam sbb sblom tu
gi Teluk Cempedak, berjemur di pantai hihi



Kesimpulan dari citer The Muppets ni,
sangat enjoy.. ada musical bagai.
Tiap lirik nyanyi dorang tu kelakar.
memang sesuai wat releasekan stress.
Boleh bawak anak2 sama.
Sila pegi tengok yer.

Pastu suka Amy Adams..
cantik dan comel dia dlm citer ni :)



Ape pun tq Nuffnang.
Ada tiket free sila bagi kami lagi hihi




2 comments:

mEiZ SHA said...

waaa bestnyer..:)
mummy preggy ye...;)
tahniahhhhhhhhhh kite juga sedang menunggu..;)

nak tips..:)

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

waa best nyer asik jln jew mak buyung neh hehehe