Monday, April 5, 2010

Borang BE

Tak siap lagi.
Disebabkan kemalasan teramat sangat.
Usung ke sana sini, dari umah ke opis dgn harapan nak siap cepat
tapi tak siap2 pun huhuhu


Kena submit sblom 30 April ni.
Roh rajin, sila lah datang cepat :)
Berblog rajin plakkan haha

10 comments:

messyremo said...

haha..
sbb blog lagi menarek dr isi borang tu..
ade kaler2,ade animation lg..hehe

CiKaYu said...

blog lagi best dari isi borang tu kan...

nydia-mama akif said...

haha..sama la....sempat bukak first page je borang tu...pastu tutup dan terperap...sampai skg tak bukak2 lg...

mrs shaifull said...

bila tgk form2 ni semua, dan2 tu jd ngeri, x penah declare lg pun :(

~Eila @ Along~ said...

yati,
naper tak isi online je...
eila buat online je..
senang.. takyah usung ke hulu ke hilir... hehe

mummysyafie said...

yatiiii...tak buat lagi niiiii

honeylanz said...

nape x isi online?

atty's said...

yati..buat online je lah..

LIP (^_^) said...

u buat e-filing je yati..call lhdn and dapatkan no pin then terus on kan e-filing..hihi..memang i pun suka isi last minute baru terasa urge nye sikit..

mummy_adam said...

buat e-filing, cepat n senang :)