Wednesday, April 28, 2010

Stok wet wipes

Hari sabtu lepas gi terjah Pureen Warehouse Sale.
Kononnya nak pegi pagi2.. tapi petang baru pegi..
Ingatkan taknak pegi. Sbb kan first time, pegi gak le sale Pureen ni.

Mak ai punya la jem teruk nak sampai ke sana...
Nak cari parking satu hal lagi. Sementara cari parking,
nampak orang angkut beg plastik penuh kiri kanan. Ada siap angkut ngan kotak lagi.
Gile la..mesti murah sangat ni.

Dah parking nak masuk dlm yarabbi, dah nampak orang je.. manusia ramai betul hihi
Dah nama sale confirmla ramai serbukan..:p
Dengan sesak sana sini, bunyi baby nangis lagi..sian betul.

Kononnya sampai sana nak la cari ape2 barang tuk baby xspecially baju.
Sampai sana pun dah petang.. jgn harap la ada byk choice kan.
Byk sangat yg tinggal kaler pink or blue. Putih pun dah tak cantik.
Memandangkan tak tau lagi baby ni boy ke gurl ke.. makanya tak beli pun baju.

Mmg murah semuanya.. termasuk toiletries, dypers, macam2 la lagi.


Kami kesana borong wet wipes je byk hahaha.
Ada la beli seketol shampoo dan shower tuk Zara.
Sbb kat umah ada byk lagi.. nak beli byk pun bukan wat makan.

Wet wipes penting byk.. sbb setiap masa kami selalu pakai.
Nak2 si Zara ni.. kalau kita slalu jalan2 or travel sana sini sangat2 digalakkan.
Tau la budak2 ni nampak ape2 semua nak pegang.. takut nanti kotor or virus
cam sakit tangan kaki mulut tu kan.. jgn kata budak..kita besar pun leh kena.
Makan comot2 semua leh lap ngan wet wipes. Nak tukar dypers dia pun nak lap gak sket.
ha pegi obersi pun elok.. toilet dorang bukan ada pipe air.
Macam2 la.. tu ai la kan rasa penting.
Tak tau la orang lain rasa penting ke tak.
Fuh ape la membebel ni haha.


Hahah ni je la rembatan tak seberapa.. stock wet wipes setahun kot.
janji ada gak beli dari takde kan.. ;)

5 comments:

mrsharis said...

aku ada cakap kt haris pasal warehouse ni and dia ajak gak p situ tp bila mengenangkan orang mesti ramai gila terus tak jadi..

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

huhuhu i mmg suker pureen nyer sbb murah ehehehe

momguess said...

jiran lupe nak pegi!!!!
sob arr

[-suziey-] said...

kt mls dh nk pegi..serik dh g skali..mak aih pnya la ramai umat..tp mmg murah..pampers dia pn murah..tp aQeel pakai masa baby je..dh beso xleh xtahan..msti tembus..
kita pn mmg perlu stoke wet wipes tu..keperluan kan kalu ade baby

CiKaYu said...

tak pernah pegi lagi...aritu plan nak pegi tapi balik jb...