Tuesday, April 27, 2010

Aquaria

Punya la berzaman baru dapat gi Aquaria..
dari sblom kawin sampai dah kawin.
Sampai dah ada Zara hihi tu pun tunggu Zara dah besar baru paham nak pegi.
Kalau pegi dia kecik sangat wat pe..dia bukannye paham pun kan.
Akhirnya jejak jua kami ke Aquaria.




Zara suka benor tgk Piranha.. weh tak comel la ikan ni sayang oi.
Dah la makan orang huhuhu


Time ni malu2 dia nak amik gambar.
Sbb ramai giler orang nak take turn amik, ngan semua tgk dia lagikan.
Mummy dia paksa anak dara ni amik gambar gak. kejam kan.


Enterframe ngan daddy


Enterframe ngan mummy lak


Tunjuk nak bagitau dia takut kat shark tu.

8 comments:

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

ahahha x mo pg dah penin la tgk aquarium besar..aqil pon penin gaks ahahhaha

CiKaYu said...

cute zara, amik gambar....we all nk pegi this saturday + nak pegi tgk homedec sekali. jom yati pegi lagi sekali...

honeylanz said...

has dah pernah pg gak. tp mcm anna, rs pening pastu...atau pun mmg kebetulan migrain x tau la ;)

LiAnA said...

i dulu pegi dh lama giler.. aqil pun belum wujud kekek..

[-suziey-] said...

hahahah smpai zara nk dpot adik dh ye baru nk terjah aquaria..ekek:p hmm kt xpnh bw aQeel g aquaria lagi..hehe:p kadang bende yg dkat tu yg lengah2 nk g:p

mrsharis said...

Aku pun ingat nk p jugak lagi..ari tu g masa hannan kecik lagi. Skng ni bawak dia best sikit..

AngahSayang2314 said...

bestnyer nak ajak la anak kesana nanti

DaZzlingLilLy said...

macam best jer..tiap kali gi kl msti pasang niat nak gi aquaria..tapi sampai skang tak pi pon lagi...