Tuesday, April 6, 2010

Disney On Ice

Ni masa pegi Disney On Ice kat Stadium Putra Bukit Jalil.
Amik tiket paling murah skali... makanya gambar pun jauh. ;)

Harus cik puan posing dulu.



Masa opening



Ada Cinderella



Alice in the Wonderland



Banyak lagi la karekter disney.. tak amik gambar je..
kusyuk tgk dorang skating ngan jayanya.


The Incredibles pun ada jua.



Jalan citer menarik.
Lebih kurang 1jam 45 minit shownya.
Yang bestnya Zara enjoy the show, tahan plak.. tak penat or mengaruk.
Janji ada Mickey & Minnie Mouse kan.

9 comments:

mrs shaifull said...

come je zara posing awal2 tu :) syok sgt tgk zara pakai short skirt camtu, teringin nak ada anak pompuan tp x de rezeki huhuhuuuu

CiKaYu said...

bestnye....miss the show....hopefully next year ada lagi..

mrsharis said...

sampai bila show tu yati? cam teringin lak nk bawak hannan..(ker aku dah terlambat?? )

Nurhayati said...

mrs shaifull: ha cepat2 laksanakan mission anak perempuan. bestkan dorang ni leh gayakan pelbagai aksesori dan baju.

cikayu: kami beli ticket pun last minute. nasib ada lagi.

mrsharis: bulan lepas la beb.. 3 hari sblom bday Zara.. kira birthday treat dia :) tahun depan kalau ada..gi la tgk tau.

LiAnA said...

besar dah anak dara tu.. tak lama lai nk jd kakak dah.. sukaaa dia dpt tgk live show mcm tu hihi

Liza said...

i always want to take the kids to disney on ice tapi mahal ler, can't afford yet

mummy_adam said...

wah best nyer.. i terlepeas the show..huhu

zailamohamad said...

Zara ni sungguh pandai posing, ada bakat jadi model ni;)

Haizales said...

wah,zara mmg dh jadi kwn baik mickey n minnie yer...muahzzzz