Thursday, April 29, 2010

Shopping dress

Smlm dinner kat The Gardens.
Masuk Isetan cuci mata hihi
skali kat level children, Poney ada sale.
60% discount bagi member, 50% disc tuk non-member.

Ape lagi terjah terus, cari dress tuk Zara.
Lama tak shopping baju dia.
Memandangkan smlm last day, harusla byk dah habis size tuk dia.
Nak cari kaler biru, konon nak masuk kan Zara dlm contest Suzie n Momguess anjurkan tu.
Punah harapan jap, dress kaler biru takdak size.. huhu

Dapat la 3 pasang tuk dia.
Total Normal Price: RM297.00
After less dapat RM118.80.. berbaloi rasa.


9 comments:

honeylanz said...

sales 60%. mmg sgt berbaloi!!!

mrsharis said...

cute..cute.. Aku pun suka dress poney, kain dia sedap & tak panas.

LIP (^_^) said...

seronok beli dress tuk daughter kan.. macam best je if dress tuk small kids ada size tuk grown ups like us kan..

[-suziey-] said...

hehhe..xpe teruskan pencarianmu itu ok...hehe..

waa mmg berbaloi2..dpt diskaun:)

Dee said...

beruntung zara..baju cantik2 lak tu..

CiKaYu said...

bergaya sakan lah zara

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

cuci poket skali neh da tebal sangat ahahahha

Liza said...

tak sabar nak tgk si comel pakai baju baru tu, jgn lupa post pics yer...

adda said...

cantiknye baju baru zara