Monday, April 26, 2010

Hair Clips

Ni la antara hair clips collection Zara.
Sbb ape antara, sbb ada lagi ntah mana dia sembunyikan.
Campur ngan yg ilang lagi.. letak sana sini. huhu

Kalau nampak hair clips dia ni, habis dia wat 'mengemas' susun satu2x
pastu yang kena kemas balik, mummy dia la.



Kalau gurl kita kumpul2 hairband, hair clips bagaikan.
Kalau boy nanti nak kumpul ape plak..
owh ye..mummynya suka belikan baju2 yg cantik tuk zara melaram.
ada kat zara fashion wardrobe (link).. tapi privatekan.. takut nanti ada orang jeles.
hahah bole gitu.. ntahhapehape haku ni
kalau kawan2 zara nak tgk, email la.. nanti ai bagi permission tuk korang tgk. ;)

13 comments:

mrsharis said...

Boy kalu..kita kumpul keta control la..heheh
Huh, bersepah..penat aku nk ngemas. Klu tk kemas dia tk main, bila dh kemas baru ngada2 nak main..

honeylanz said...

baru nak cakap... liya dah jwb kan ;)
kita kumpul kete mainan. nak2 yg limited edition mcm kete F1 petronas ke shell ke...tu belum campur yg hotwheels lg...hehehehe

p/s: dah nampak ke? scan nye :D

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

NK TGK :d
YATI OK APA KO KASI JERK DIA JELES SURE BEBULU JERK ATI DIA TGK AHAHHAHA

momguess said...

huh!!!!
banyak gile tu hair clips nyer
comei2 pulak tu

jiran nak tgk
momguess@hotmail.com

CiKaYu said...

yati, danisha punya, beli 10, 10 tu lah ilang dia campak mana, sblm kuar umah ada atas paler, pastu jalan2 ilang..dia siap buat muka kesian lagi ok..

:: iManja :: said...

hye salam kenal,

amboi byknyer hairclips tuh..comeynyer...kalau utk gurl memacam accesori kan...geram jer

mummy_adam said...

banyak nyer.. so cute, kalo boy kumpul ball..hehe

LiAnA said...

haiyohh i sgt jeles niii... cutenya hairclip zara...

kalau boboy u kumpul keter mainan.. truck ke trailer ke.. nanti tgk dia susun cantik2 hehehe...


i nk tgk koleksi zara.. moga i dpt baby girl lak aminn...
email i an4zaara@yahoo.com

NaNa PoLkA... said...

da lme x bkak blog kak yati ni...tgok2 zara da bsar upenye...mkin comel dan pndao melaram da skrg ni...da x sngka akak da preg lg...congrats kak!pasni kne jge dri elok2 ye...
nak gak tgok zara melaram ni...hu3 email sye nana_pieces@yahoo.com

♥ LeeN ♥ said...

i always wonder, macam manalah anak orang lain melekat je hairclips kat rambut. balqis? hahaha. meh potong rambut meh? "ammo!" meh ummi ikat rambut meh? "ammo!" meh pakai cekak meh? "ammo!" meh ummi sepit rambut meh? "ammo! ammo!"

tell me howww.. hahahaha.

lama udah nggak bertanya khabar kamu. dah setengah jalan ni kan? skett je lagi tau. take care :)

a-as said...

tu dia sebakul hairclips zara..comel2.
nak tengok wardrobe zara jugak! :)

Nurhayati said...

mrsharis: adeh kete control ek.. lagi mahal dari hairclips hihi..

honeylanz: takut kang bukan budak yg main..tapi bapaknye yg lebih haha

anna: dah bagi dah.. sila2 tgk yg tak seberapa tu

momguess: tue la mmg byk pun.. tak campur yg ilang lagi huhu..jiranmu dah invite tau.

cikayu: wah pandai danisha ye..dera mummy dia.. dapat 10 ilangkan 10.. mesti comel wat muka kesian tu kan..

imanja: salam kenal kembali. tu la tuk gegurl mmg macam2 aksesori kan.

mummy adam: ball kecik2 tu cam menarikkan.

liana: kalau kumpul kete2 trailer camtu kena sediakan glass cabinet kan. mesti cantik. i dah invite tau.

nana polka: dah lama jua tak dgr brita nana.. tunang dah kan..congrats yer.. nana kalau ada email gmail bagi yer..

leen: balqis tak pakai hairclips or headband pun dah comel tau. zara ni takde rahsia.. mmg dari kecik dah 'paksa' haha letak headband kat kepala dia.. tak sangka lak dia jenis tak kisah..pasrah je ape mummy dia wat kat pale dia tu.. skang ni dia sendiri rela hati nak pakai.. hmm nak masuk 20wks sudah.. thanks ye leen.

a-as: ha nasib baik sebakul je..kalau berbakul2 pengsan.. tu pun dah melimpah ruah tak cukup..nasib ada ilang..bole gitu hehe

CiKaYu said...

yati, i baru notice, t-shirt zara tu sama dgn danisha...ahahahaha