Wednesday, April 14, 2010

Sudah ada uban

image googled

kelmarin belek2 rambut.. owhh tidakkkk ada uban..
selak blah kiri nampak 3 helai, pastu selak blah kanan kepala lak ada 2 helai..
wuarghhhh dah tua!!!!
geram je tangan ni rasa nak cabut, tapi kena marah ngan zaf.
lagi kita cabut lagi banyakkan nanti. huhuhu
sampai zaf kata "udah2 la tgk tu.. admit je la dah tua"..
huh ayat tak membantu langsung.. kata la makin cantik ke ape ke.. ahahah

22 comments:

mrsharis said...

hehehehe..terkekeh2 aku baca post ko ni. Ayat zaf tu x blh blah betol :)

Seb baik pakai tudung kan, leh kaber2.. uban tkpe,jgn kutu sudahh... :)

nydia-mama akif said...

peringatan untuk semua tuh........
Balik kang kene check jugak nih....huhu

honeylanz said...

jgn cabut...nnt semakin byk tumbuh. org ckp la..

momguess said...

makin tua makin cantik
hahahahah
membantu tak ayt tu jiran

[-suziey-] said...

wohoooo..tu bukan uban tua tu..tu sbb tension kot..erkk menyejukkan hati x statement tu..ekek:D

Nina said...

uban penyakit tu..u mude lagi la..heheh

sI tEDI said...

ekekekkekeke.. nak selak2 juga lah!!

CiKaYu said...

betul ke? saya kadang2 kalau jumpa cabut gak. tua kat umur je, tapi hati muda belia...

Dee said...

dee pun ada..and yes..dee cabut je..hahaha..

mrs shaifull said...

yati, betul cakap intan tu, uban x pe, jgn kutu :) heheheh

shila ariff said...

yele..umur kita pun dah meningkat sehari ke sehari...luaran jelas dan nyata..dalaman ni lagi penting kan??..

Hida Naza said...

takpe dek..yg penting maintain cute

Sitisifir10 said...

Haih....ni yang seram sejuk nak selak rambut depan cermin neh

zailamohamad said...

zaila pon banyak uban, suka belek cabut
rase macam nikmat sangat..arghhhh..
actually uban tu adalah rambut kita yang sakit (nak juga nafikan fakta yang kita dah tua)..hahaha

♥ LeeN ♥ said...

dear.. banyak fikir ke ni.. fikir masalah negara ye.. heehhhe..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

sungguh komen membina kata2 suami ko yang satu tu..hehehe..masa tu mesti teringin dia cakap bohong.."eh tu bukan uban la, terkena cat kot :P"

✿ Zetty84 ✿ said...

x pe la akak..
dah tua pun x nmpk tua..
coz akak ni kecik comel..
org kecik comel nih x makan tua laa...(≧◡≦)

mummysyafie said...

ti..nor pun dah ada uban la..tu uban stress nama nya

Liza said...

i have uban too, mula2 dulu mmg rasa sedih, but after few other uban, buat dek jer...that's a wake up call for me to start taking care of my hair and to be less stress

Linda Saiful said...

nampaknye i pun kena check my hair too...

Farra Rizal said...

Jom join blog kite yg baru…blog lama (mybaby-farisha) problem…coz x view new entry…tengah bengang gile niey

Ni blog baru saye…

http://terataimewangi.blogspot.com/

ade yg menarik tau…nak layout muka sendiri??trylah..

mJ said...

kita pun rasa kita da ada uban...tp bila soh jon carik memanjang je takde katanyer...dasar pemalas a tu! huhu