Friday, August 21, 2015

Cerita Hari Minggu


Kami ikut Zaf gi main bola.
Sblom ke padang ajak gi makan kat Secret Recipe.




Terasa nak makan kek katanya.
Dia kalau main bola mmg tak leh makan menda berat.
Ai n anak2 dah makan kat umah siap2.



Zara nak makan spaghetti carbonara.
Ariq n Aliah makan sikit2 je.



Ai yg konon taknak makan,
tapi ter"order" plak.
Ter ok hahaha
sbb tengok ada menu baru.
Ipoh Hor Fun mari kita cuba!
Memang sedap,
boleh repeat lagi.



Tq Ariq amikkan gambar,
walaupun blur gambarnya.



Daddy & Ariq takde keje,
wefie berdua tgh ai makan.
Banyak plak tu snap kat phone ai :p



Habis makan terus ke Subang,
tempat Zaf nak main bola.
Tapi cuaca plak hujan rintik2.
Tak leh nak lepak keluar.
Hujan lama plak tu sampai habis game dia huhu,
ootd la dalam kete je :)



Nak bgtau pakai cincin merisik.
Sbb bole pakai nak bgtau dah kurus la tu kan
hahah uwekkk sila muntah darah.
Takde kurus pun,
dah umur gini,
susah nak turun berat badan huhuhuhu

Habis bola singgah Giant.
Dinner.
Zaf dah kelaparan bangat.



Aliah kalau masuk kopitiam
mesti nak order telur separuh masak.
Feveret dia.



Ai order ape ntah lupa nama kiri tu,
ngan roti bakar.



Zaf masih makan kuey teow,
xnak makan nasi malam2.
Tapi kami tetap tak kurus2 jugak :(



4 comments:

Zaila Mohamad said...

jeles betul ngan uols..asek makan kat luar aje..hahaha

kami kalau keluar makan pon aku plak yang dah tak kuasa nak ambil gambar..isy isy penuaan sangat dah aku ni :P

sue mohamed said...

lama dah tak singgah secret recipe.. tengok ni terliur lak

jemput singgah tips cantik tanpa mekap

annapeje said...

eleh mak dari dulu bole jerk pakai semua cincin Nampak jari x gemuk badan peha jerk gemuk wakakka terliur plak aku tgk makanan pepag neh weh

Has78 said...

lama nye rasa x mkn SC...