Tuesday, March 26, 2013

x-roomate


Last 2 weeks jumpa kawan lama.
Memang lama dah tak jumpa,
last masa Aliah blom setahun lagi.

Tak sangka plak dia keje
dekat Maybank Kota Damansara.
Dah alang2 dekat tu,
terus ajak jumpa.
Sambil borak2 tu
citer skali bab nak apply home loan ;)

Ni la teman sebilik
final year masa kat UUM, Pn Erna.


Pas dah borak kat opis dia.
Kami sambung lagi
kat kedai mamak plak.
Pekena roti canai n teh tarik.

Si bolat ni peneman mummy.


Dah habis makan,
meneruskan lagi misi kami.
Pegi One Utama plak haha
Sempat shopping gitu.

Keluar dari OU,
ke Kenny Rogers, Giant plak.


Cuaca panas ngan penat kaki dan badan.
Memang sedap makan eskrem.


Masa kat OU,
ai beli masker kat Etude.
Pastu menda2 kecik tu,
adalah tester,
SA bagi suh try.


Tapikan,
satu pun ai tak pakai lagi.
Dok umah very the busy,
xde masa nak memanjakan muka ini huhu

2 comments:

zailamohamad said...

ituler Yati..aku pon sama, kalau masa dok dalam toilet selalu berangan nak berehat manjakan diri pakai maskerlah scrub badanlah tapi hakikatnya baru masuk mandi sekejap je anak dah melaung kat luar tu..sedih weh T__T"

at least ko boleh juga keluar rumah jalan2 shopping..aku ni terperap je dalam rumah..arghh stress melampau

Has said...

masker dah abis... baca n3 yati ni br ingt mcm lama dah x manja kan muka :)