Wednesday, March 13, 2013

Premium Cake dari Secret Recipe


Sape dah makan kek premium ni.
Premium ni harga satu slice RM10.

Ai dah try Turkish Indulgence
Sape pernah makan dan suka manisan Turki ni,
pasti korang suka jugak kat kek ni.
Ai suka sbb ada pistachio,
so rangup2 makan di situ.
Plus ada marshmallows nyum nyum nyum.

dan lg satu,
dah makan Absolute Chocolate
Ni sedap jugak,
mmg absolute sangat cekelatnya.
Ada pahit manis lemak berkrim hihi
tapi ai tak leh makan byk
muak sudah...

Ada lagi satu tak try lagi
FrutiLicious


*pic dari SR FB

Sedap plak nampak,
byk buahkan..
isshhh terasa nak gi makan skang.

Kebetulan plak
SR tgh wat promotion ni.
Sesapa free,
jom kita dating :)


*pic dari SR website

6 comments:

Fiza Rahman said...

PErghhhh...rm10. Tak pernah try lagi nih. Sedapnya.

DaZzlingLilLy said...

yg banyak buahan ni mcm best jer..nnt nak try gak..kita dating g SR sesama tapi tempat lain2 lah yati..hehe

m@m@yAyA said...

akk yg fruitilicious ngn absolute chocolate tue mmg terbaikla...yummy~
[ish skrg pn da terbayang2 nie]

yg lain xtry ag plak..huhu

Mooniqueen said...

tengok kek ni memang menggiurkan sungguh.. tapi setakat makan buat rasa la sbb bukan hantu kek..

CikPuanHaLia said...

Sedap kan T..nak2 part bawah tu. Perghhh..

annapeje said...

apsal aku x perasan abselute choc neh adoila terliur2 tgk ahaha nasib dah beli red velvet neh :D