Monday, March 11, 2013

Lunch yang huru hara


Lama tak makan ngan kawan.
Last makan masa bulan 12.
Kali ni date ngan kawanku Anna.
Nih first time ai
bawak Ariq & Aliah
keluar sendiri.
Akak Zara sekolah.

Sblom ni ai keluar
makan ngan kekawan,
Ariq tinggal. :)

Anna bersama 2 org heronya


Makanan tengahari kami,
tapi takde la tengahari sangat.
Kul 2 lebih baru nak makan hihi


Aqil kusyuk main menan.
Mummy dia baru beli tadi.
Monster Ninja katanya.

Adik dia Arfa,
tgh sedap makan okeh.
Dia mcm Aliah,
umpannya bagi makan.


Ariq plak
dok diam2,
suka main wetwipes..


Aliah & Arfa makan carbonara.
Makannya sikit je,
pastu ai yg perabiskan.
hahah perot tong sungguh.


Gambar dari camera Anna.
Serious je hero aku tu huhu
xnak orang, Anna amik
nak menangis :(


Masa tgh makan,
seyes weh
huru hara kelam kabut
kami melayan karenah anak masing2.

Yang si Aqil
dok merajuk ngan mummy dia
nak toys.
Bole plak depan SR ni ada jual menan,
mana la budak tak sukakan.
Pastu yg best lagi,
Aliah pun naik mengada sama,
nak toys jugak.
Siap duduk kat lantai,
ngamuk2 nak huhuhuhuuuuuu
Dah la buat perangai,
pastu bole ek,
dia pegi kat Anna ni,
nak toy tu
Ya rabbi tak malu sungguh anakku ini.
Mcm la mummy ko ni
teruk sangatkan.. :((

Hahahaha tu part Aqil Aliah,
nasib Arfa tak join skali ngan abg dia.
Dia dgn dunia dia,
dok tolak baby chair kuar masuk kedai.
Last2 dia tinggalkan
kusi tu kat luar kedai heheheh
Ariq plak nak berdukung,
dah xnak orang,
ai plak dah tak menang tgn
dgn Aliah plak wat hal.
Terus tak ckp bykla,
amik bayar.
Dari dia mengamuk guling2 huhu

Ni la menan dia nak sangat tu.


Mainnya tak lama pun okeh,
tapi mintak suh beli tu
eeeiiii menaikkan darahku.

3 comments:

Sidratul Muntaha said...

aku selalu kena gitu
ahahha
serabut la budak2 ni kdg2

Has said...

Has pun selalu gak huru hara mcm ni. anna, yati bila lak kita nak berdating ber3..nnt has bwk 2 hero has..pfff..yg kalu nak toys..nak time tu gak..selagi x beli..x aman idup mama :)

Fiza Rahman said...

Dapat ku rasakan huru hara itu.